Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Showroom Maco Design - FAQ - veelgestelde vragen

Bestellen en bezorgen

Hoe werkt het bestellen?

Voordat u bij ons een product bestelt, nodigen we u graag uit in onze werkplaats/showroom om het product te komen bekijken. We kunnen u dan professioneel advies geven over het product.

Bestellen in de webshop

Mocht u al precies weten welk product u wilt, dan kunt u dit product ook direct online bestellen. U kunt bij uw bestelling aangeven of u het product zelf op komt halen in Veldhoven of u het product wil laten bezorgen.

Als u kiest voor bezorging, dan dient u het totale bedrag voor levering te betalen via een overboeking of internetbankieren. De betaling moet door ons ontvangen zijn voordat kunnen wij leveren.

Als u door ons een product op maat laat maken, dan vragen wij daarvoor een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag. Dit bedrag kunt u ook overmaken via een overboeking, internet bankieren of contant bij ons in de werkplaats/showroom.

Bezorgen

Als u een product door ons wilt laten bezorgen dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:

Nederland:
Bezorgkosten €70,-

België & de Waddeneilanden:
Bezorgkosten: op aanvraag

We nemen voor de bezorging contact met u op om een leverdag met u af te spreken.

Aangezien onze bezorger alleen komt, dient er bij producten die niet door hem alleen te hanteren zijn iemand aanwezig te zijn om de producten mee te plaatsen. Indien de bezorging niet op de begane grond is of op een moeilijk te bereiken plaats, dan dient dit vooraf kenbaar gemaakt te worden.

In verband met transport kunnen sommige producten geleverd worden op pallets. Pallets kunnen niet mee retour worden gegeven aan de koerier.