Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Meubelmaker-eindhoven-stalen meubel met hout

Meubelmaker Eindhoven

Maco Design B.V.
Voor een overzicht van onze meubels verwijzen we u graag naar onze nieuwe meubel pagina.
Naar meubilair
Vernieuwde pagina
Naar meubilair

De meubelmaker voor Eindhoven en omstreken

In Eindhoven wordt mooi design gemaakt. Niet voor niets wordt deze stad ook wel de designhoofdstad van Nederland genoemd. Onder de rook van Eindhoven, in Veldhoven, vindt u de werkplaats van Maco-Design. Ons bedrijf heeft ambachtelijke kwaliteit en strak design hoog in het vaandel staan. Alles dat wij maken wordt volledig door onszelf geproduceerd. Zo bent u er bij elk meubelstuk zeker van dat u een staaltje echt Nederlands design in huis haalt. Dit design maken we voor u helemaal op maat. U kunt bij ons de maten doorgeven waar een meubelstuk aan moet voldoen en als u zelf een ontwerp heeft dan kunnen we dit verder voor u uitwerken.

De meubelmaker voor Veldhoven

Als meubelmaker uit Veldhoven weten wij als geen ander hoe wij meubelstukken in elkaar moeten zetten waar u veel plezier aan gaat beleven. U heeft daarbij een zeer ruime keuze. U kunt daarbij denken aan tafels voor binnen, maar ook tafels voor buiten, plantenbakken, woon- en tuinaccessoires en stalen tafelonderstellen. U geeft ons uw wensen door, wij zorgen ervoor dat uw meubelstuk precies zo wordt gemaakt als u wilt. We houden hierbij rekening met het materiaal, maar ook met de plek waar een meubelstuk komt te staan. Wij voeren uw opdracht uit in ons eigen atelier.

Meer weten over onze meubelmaker voor Eindhoven

U bent op zoek naar een meubelmaker in Eindhoven, die precies voor u maakt wat u zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op onze website vindt u onze contactinformatie, maar ook meer informatie over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.