Meubelmaker-eindhoven-stalen meubel met hout

Meubels op maat Eindhoven

Maco Design B.V.
Voor een overzicht van onze meubels verwijzen we u graag naar onze nieuwe meubel pagina.
Naar meubilair
Vernieuwde pagina
Naar meubilair

De meubelmaker voor Eindhoven en omstreken

In Eindhoven wordt mooi design gemaakt. Niet voor niets wordt deze stad ook wel de designhoofdstad van Nederland genoemd. Onder de rook van Eindhoven, in Veldhoven, vindt u de werkplaats van Maco-Design. Ons bedrijf heeft ambachtelijke kwaliteit en strak design hoog in het vaandel staan. Alles dat wij maken wordt volledig door onszelf geproduceerd. Zo bent u er bij elk meubelstuk zeker van dat u een staaltje echt Nederlands design in huis haalt. Dit design maken we voor u helemaal op maat. U kunt bij ons de maten doorgeven waar een meubelstuk aan moet voldoen en als u zelf een ontwerp heeft dan kunnen we dit verder voor u uitwerken.

Uw nieuwe meubels op maat

Als u op zoek bent naar nieuwe meubels, dan heten we u van harte welkom in onze werkplaats/showroom. Maco-Design maakt namelijk meubels op maat in Eindhoven, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u een echt staaltje Nederlands design in huis haalt. Wij maken onze meubels met de beste materialen. Met een meubelstuk dat speciaal voor u is gemaakt voelt u zichzelf nog meer thuis dan u al deed. Industriële tafels zijn momenteel erg populair, maar dit is niet de enige soort tafel die we voor u kunnen maken. En naast onze o.a. oud eiken tafels hebben we nog vele andere producten in ons assortiment. We maken al deze meubels op maat in Veldhoven.

Meubels op maat in Eindhoven en omstreken

Wij maken voor u producten die geschikt zijn voor gebruik binnen of buiten. We maken deze meubels op maat in Veldhoven en altijd alleen maar van de best mogelijke materialen. Zo krijgt u een duurzaam meubelstuk dat vele jaren mee zal gaan in uw interieur. U heeft daarbij de keuze om niet alleen maar een product te kiezen dat wij al op onze website hebben staan. Als u zelf een idee heeft voor een meubelstuk, dan gaan wij graag voor u aan de slag als dat binnen onze mogelijkheden valt.

Meer weten over onze meubels op maat?

We staan u graag te woord als u meer wil weten over de meubels op maat in Veldhoven die wij voor u kunnen maken. Samen met u spreken we dan door wat de mogelijkheden zijn en hoe wij zo goed mogelijk uw wensen op het gebied van meubels kunnen laten uitkomen. Elders op onze website vindt u meer informatie over onze producten. Deze informatie is vergezeld van foto’s van de verschillende producten, zodat u een goede indruk krijgt van wat wij voor u kunnen maken. U bent altijd welkom om een keer langs te komen op ons bezoekadres, waar wij een deel van onze meubels voor u klaar hebben staan.