plantenbakken

Maco Design

Exclusieve Plantenbakken

De plantenbakken in ons assortiment geven uw tuin net dat beetje extra. Deze exclusieve collectie plantenbakken zijn met de hand gemaakt. Behalve bloembakken en plantenbakken van cortenstaal bieden wij u ook (verrijdbare) plantenbakken van steigerhout, hardhout en staal.

Toont alle 5 resultaten

Plantenbakken van Maco Design: Een verrijking van uw tuin!

Bijzondere plantenbakken

Een handgemaakte plantenbak maakt uw tuin persoonlijk. Buiten het feit dat u iets bijzonders plaatst in uw tuin, maakt een handgemaakte plantenbak uw tuin net iets mooier dan die van uw buren. De plantenbakken met veelal een natuurlijke uitstraling verfraaien uw tuin voor langere tijd door de toepassing van duurzame materialen.

Voordelen

De handgemaakte plantenbakken zijn met duurzame materialen en de grootste zorg vervaardigd , zodat u lange tijd geniet van een exclusief design in uw tuin. Door de plantenbakken in uw tuin te plaatsen leeft uw tuin nog meer en lijkt uw tuin groter. Met een plantenbak is het mogelijk om de natuur subtiel meer accent te geven of plaatst u juist een echte blikvanger met een opvallend en exclusief design.

Op maat gemaakt

De plantenbakken in de webshop zijn exclusieve tuinaccessoires, omdat ze met de hand gemaakt zijn en elders niet te krijgen zijn. Wij maken uw plantenbak graag op maat, geheel naar voorkeur en wensen van materiaal, vorm en maatvoering. Hierdoor bepaalt u zelf de sfeer in uw tuin.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Cortenstalen plantenbakken
  • Steigerhouten plantenbakken
  • Hardhouten plantenbakken
  • Stalen plantenbak in kleur (naar keuze)

Staat uw voorkeur niet in de webshop? Maak uw wensen kenbaar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Duurzame materialen

De plantenbakken van Maco Design zijn handgemaakt. Met de grootste zorg selecteren wij de beste materialen op kwaliteit en duurzaamheid.

  • Hardhout
  • Steigerhout
  • Cortenstaal
  • Staalplaat

Afwerking

De plantenbakken zijn veelal afgewerkt met verzinkte stalen delen. Buiten een strakke uitstraling is deze afwerking ook functioneel door de extra versteviging en bescherming tegen extreme weersinvloeden. Aan de binnenkant van de plantenbak kunnen ‘onzichtbare’ wielen worden geplaatst, zodat het verplaatsen van de plantenbak een stuk eenvoudiger maakt.

Welk materiaal is voor mij geschikt?

Vrijwel elk materiaal is geschikt, maar smaak is een belangrijke factor. Ook is het afhankelijk welke sfeer u wilt creëren in uw tuin. Hardhout geeft vooral een strakke uitstraling en legt accenten in een moderne tuin. Steigerhout geeft een meer robuustere sfeer. Cortenstaal heeft het allebei; modern, robuust in een natuurlijke uitstraling door de roestbruine kleur.

Want het materiaal dat wij toepassen is op duurzaamheid geselecteerd. Hardhout en steigerhout gaat jaren mee en is vorstbestendig. Ook onze cortenstalen plantenbakken zijn zeer geschikt voor buiten. Cortenstaal verweert wel, maar de roest geeft juist dat robuuste karakter en beschermt het onderliggende materiaal.

Bij de selectie van het hardhout letten wij op leveranciers die het duurzaam beheer van tropische regenwouden garanderen.