tafelonderstellen

Maco Design

Tafelonderstellen

Heeft u een verouderde tafel, maar is het tafelblad nog goed? Kies voor een make-over van van uw eetkamertafel of salontafel. Met een op maat gemaakt los onderstel krijgt uw tafel een nieuwe look. Staat uw gewenste model er niet bij of zoekt u een andere afmeting of kleur? Dan maken we het onderstel voor u op maat!

Toont alle 8 resultaten

Tafelonderstellen van Maco Design: Voor een stijlvol interieur!

Tafelonderstellen

Een tafel is veelal het middelpunt van uw gezellige inrichting. Functionaliteit en uitstraling dient dan ook perfect op elkaar afgestemd te zijn. Kortom het moet een stabiele tafel zijn die in uw interieur past.

Onbehandeld staal

Voor de tafelonderstellen van onbehandeld staal gebruiken we warmgewalst staal. Dit geeft een mooie industriële uitstraling. Deze strak afgewerkte stalen onderstellen zijn geschikt voor eetkamertafels, salontafels, sidetables en bijzettafels. Het materiaal is erg onderhoudsvriendelijk.

Onderstellen voor binnen

De aangeboden tafelonderstellen zijn uitsluitend voor binnen geschikt, omdat er gebruik gemaakt wordt van onbehandeld staal. De onderstellen met een poedercoating zijn standaard voorzien van een 1 laags coating.

Stalen tafelonderstel op maat

  • Wij kunnen ieder stalen onderstel op maat maken
  • Stalen tafelonderstellen zoals de voorbeelden via de webshop
  • Een stalen tafelonderstel in eigen kleur mogelijk
  • Speciale wensen? Geef ze aan!
  • Hoge kwaliteit stalen onderstellen, zowel qua materiaal als qua afwerking!

Maatwerk

Een uniek staaltje werk verfraait uw huiskamer als het ook nog eens met de hand gemaakt is. Maatwerk van Maco Design is een product van Nederlandse bodem dat met de grootste zorg is gemaakt.

Met de hand gemaakt

De tafelonderstellen worden in eigen werkplaats op maat gemaakt. U kunt bij ons dus ook uw tafelonderstel op maat laten maken en naar wens stylen. Hierbij is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Indien gewenst voorzien wij uw onderstel van een Ral-kleur die bij uw interieur past.

Onderstellen voor buiten

Als u een onderstel buiten wil gebruiken dan is het aan te raden deze te voorzien van een zinklaag d.m.v. thermisch verzinken. U kunt de zinklaag als afwerklaag gebruiken of u kunt ervoor kiezen om over deze beschermlaag een kleur naar keuze aan te laten brengen d.m.v. poedercoaten.