Salontafels

Maco Design

Einde meubelverkoop

Maco Design heeft zich de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op de productie en montage van hoogwaardige stalen deuren. 

Wegens de aanhoudende drukte hebben we besloten onze capaciteit volledig op onze stalen deuren te richten.
Daarmee is het bestellen van deze meubels helaas niet meer mogelijk. We nodigen u uiteraard van harte uit om onze stalen deuren te bekijken.

Salontafels

Een interieur richt men in naar smaak. Kleur, duurzame materialen en exclusief design bepalen het optimale thuis-gevoel. Onze salontafels zijn handgemaakt. Zit de tafel van uw wensen er niet bij? Laat het ons dan weten!

Toont alle 7 resultaten

Tafels van Maco Design: Robuust, stijlvol en natuurlijk authentiek

Tafels voor binnen

De keus voor een salontafel of eettafel als binnentafels bepaalt de sfeer in huis. Maak van uw huis echt uw thuis door een binnentafel van Maco Design te kiezen. Deze karakteristieke binnentafels kleuren je interieur met een natuurlijke uitstraling.

Salontafels

Gezellige avondjes met vrienden, familie of een avondje film kijken thuis op de bank. De salontafel is het middelpunt van uw huiskamer en is bepalend voor de sfeer en het thuisgevoel. Bekijk de mogelijkheden in de webshop. Wij bieden een assortiment dat varieert van strak design tot een robuuste natuurlijke uitstraling.

Eettafels

Uw eettafel; het middelpunt van gezellige etentjes met vrienden, familie en gesprekken binnen uw gezin. Alleen dat is al goede reden voor een eettafel die een fijne sfeer in huis creëert. Natuurlijke materialen brengen rust en geven uw interieur karakter. Onze tafels worden op maat gemaakt, waardoor uw eigen wensen realiseerbaar zijn. Dit geeft het unieke thuisgevoel. Bekijk de eettafels

Exclusieve materialen

De materialen voor uw salontafel, eettafel of vergadertafel kiezen wij met de grootste zorg. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is uw tafel tijdloos. Hierdoor is geen enkele tafel is hetzelfde, want de natuur brengt je interieur tot leven.

  • Wagonplanken
  • Steigerhout
  • Eikenhout
  • Oud eiken