tafels voor buiten

Maco Design

Tafels voor buiten

Buiten leven, wonen, eten en genieten is dé trend van de laatste jaren. Goed en stijlvol tuinmeubilair hoort daarbij en daarom bieden wij een breed assortiment aan buitentafels en tuinaccessoires. Wij maken gebruik van verschillende soorten staal en houtsoorten die de natuur en het moderne leven bij elkaar brengt.

Toont alle 7 resultaten

Tafels van Maco Design: Voor een aangenaam buitenleven!

Tafels voor buiten

Als we thuis zijn, gaan we het liefst naar buiten. Gezellig barbecueën, eten en buiten genieten van het weer waarin de tuin een centrale rol speelt. De tuin is de laatste jaren een “tweede huiskamer” geworden, omdat we steeds meer behoefte hebben aan een klein stukje natuur dicht bij huis.

Eettafels en bijzettafels

Beleef het buitenleven met goed tuinmeubilair. De kunststof tuinset is echt verleden tijd en maakt plaats voor kwalitatieve tuinmeubels die opgaan in uw tuin. De verschillende houtsoorten afgewerkt met verzinkt staal dragen bij aan een moderne tuin met een natuurlijk karakter.

Eethoeken

Wilt u echt volop genieten met familie en vrienden dan is een eethoek in uw tuin een echte aanrader. Maco Design maakt samen met u de ultieme eethoek; een eettafel en bijzettafels. Onze tafels worden op maat gemaakt, zodat u uw eigen wensen realiseert. Dit geeft u ook buiten het ultieme thuisgevoel.

Exclusieve materialen

De materialen voor uw buitentafels worden met de grootste zorg gekozen. Wij houden onder andere rekening met duurzaamheid en weersinvloeden, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van uw buitenmeubilair. Door onder andere gebruik te maken van natuurlijke materialen is uw tafel tijdloos. Dat maakt elke tafel uniek, want ook buiten komt de natuur tot leven. Wij werken met duurzame materialen:

  • Hardhout
  • Steigerhout
  • Nobelwood
  • Verzinkt staal
  • Roest Vast Staal (RVS)
  • Staal in een Ral kleur naar keuze

Tafels voor horeca en bedrijven

Comfort op uw buitenterras wordt steeds meer gewaardeerd. De consument ‘vraagt’ er ook om en wordt veeleisender. Alleen maar genieten van een drankje is er niet meer bij. Uitgaan of een terrasje pakken is een beleving waarbij genieten op alle fronten voorop staat.

Degelijk en stijlvol tuinmeubilair is een prima aanvulling op uw totaalconcept. Met de meubels van Maco Design verhoogt u de standaard van uw terras. Bezoekers voelen zich thuis en komen graag bij u een drankje doen.

Waarom een exclusief exterieur?

Naast een lekker drankje speelt beleving een grote rol. Verwen uw gasten, geef ze het luxe vakantiegevoel, zodat zij zich ontspannen voelen tijdens een etentje buiten of onder het genot van een drankje. Bovendien creëert u een identiteit die uw onderneming doet herinnerinneren. Een goede naam met onderscheidend vermogen van exclusiviteit ligt in het maken en hebben van een eigen identiteit. Naast de aangeboden buitentafels bieden wij u de mogelijk om samen met ons een terras op maat te maken.

Advies op maat

Wij adviseren u graag bij specifieke wensen. Wij houden rekening met de duurzaamheid van materialen en uw wensen, zodat u en uw klanten optimaal profiteren.