woon- & tuinaccessoires

Maco Design

Woon- en tuinaccessoires

Details en accenten van de natuur verfraaien uw interieur en buitenleven. Verfraai uw tuin en huis in stijl met exclusieve woon- en tuinaccessoires. Wij maken gebruik van verschillende soorten staal en houtsoorten die de natuur en het moderne leven bij elkaar brengt.

Toont alle 9 resultaten

Beleef de natuur met exclusieve woon- en tuinaccessoires!

Woonaccessoires

Uw interieur ‘leeft’ meer met bijzondere woonaccessoires die u de natuur meer laat beleven. Met onze muurlijsten en plantenbakken geeft u herinneringen en planten een speciaal karakter.

Haal buiten naar binnen

Waar we steeds meer genieten van het buitenleven, willen we dat ook binnen. Woonaccessoires met natuurlijke elementen in huis zorgen voor rust en een fijne sfeer.

Zoekt u iets bijzonders?

Wilt u uw interieur aankleden, maar weet u niet hoe? Bekijk onze woon- en tuinaccessoires of neem contact op voor maatwerk.

Wonen in de tuin

De tuin is uw stukje natuur waar u heerlijk van geniet van het buitenleven. Niet alleen buiten zijn, maar vooral buiten leven maakt de tuin tot een tweede ‘woonkamer’ waar u zich ook thuis wilt voelen.

Verfraai de natuur

Zoals u uw interieur verfraait, verdient de tuin net zo veel aandacht. Met tuinaccessoires als buitenhaarden, plantenbakken en vuurschalen wordt het buitenleven nog aangenamer en komt de natuur nog meer tot haar recht.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw tuin? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies.