Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Over Maco Design - Vader & zoon staalbewerkers

Maco Design

Persoonlijk op maat gemaakt

Met de paplepel werd de liefde voor staal doorgegeven van vader op zoon. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren, kozijnen en meubelen. Onze passie ziet u terug in de hoogwaardige materialen en de kwaliteit van de afwerking.

Stempel made-in-holland

Stalen deuren uit Veldhoven

Onze passie is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.

Maco Design staat u graag bij voor advies en ontwerp.
Uw gesprekspartner voor ieder project.

Maatwerk stalen projecten - stalen deuren bouwtekening van woning

Perfect maatwerk

Uw project is bij ons in vakkundige handen: van eerste ontwerp tot installatie. Wij leveren exact maatwerk voor uw project.
Ambachtelijke fabricage van stalen deuren

Ambachtelijke productie

Onze stalen deuren, kozijnen en meubelen worden door ons persoonlijk met de hand vervaardigd in onze werkplaats in Veldhoven. Doordat alles met de hand wordt gefabriceerd kunnen we perfect maatwerk garanderen.

Kwaliteit in eigen beheer

Het team van Maco Design bestaat uit geschoolde en ervaren lassers, samenstellers, tekenaars en monteurs. Door te werken volgens nauwgezette processen waarborgen we de hoogste kwaliteit.

Maco Design

Contact opnemen

Een persoonlijke aanpak, oog voor detail en voor de klant. Wij gaan voor een extreem hoog niveau en voor het projectresultaat. We vinden contact met de klant daarom heel belangrijk, maar ook gewoon heel leuk. Voelt u zich zeker vrij om contact met ons op te nemen!

Bedrijfsgegevens

Om iedere klant onze volledige aandacht te kunnen geven werken wij uitsluitend op afspraak.
Afspraak maken
Marcel Couwenberg en vader voor pand van Maco Design