STaal, we houden ervan!

Met de paplepel werd de liefde voor dit mooie, natuurlijke en ruwe materiaal doorgegeven van vader op zoon. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren, kozijnen en meubelen. Onze passie ziet u terug in de hoogwaardige materialen en de kwaliteit van de afwerking.

Door een persoonlijke aanpak weten wij uw wensen voor uw interieur te vertalen naar een totaalpakket. Ontwerp, meten, productie en de installatie doen we zelf.

Alles om de kwaliteit, waar wij voor staan, te kunnen waarborgen. Voor zowel particulieren als het bedrijfsleven, bieden wij totaaloplossingen voor interieur en exterieur op het hoogste niveau.

Onder de rook van Eindhoven, dé designregio van Nederland, zijn wij dagelijks te vinden in onze werkplaats in Veldhoven.

Handwerk en persoonlijk op maat gemaakt; Ons ambachtswerk!


Maatwerk

Ons uitgangspunt is uw wensen vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap dat uw interieur zal verfraaien. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.
Wij werken enkel met kwaliteitsproducten in onze eigen werkplaats.

Overige producten

In onze webshop vindt u een diversiteit aan meubelen voor interieur en exterieur, evenals tuinaccessoires en haarden in het bijzondere cortenstaal.
Staat uw model er niet bij, heeft u een andere houtsoort in gedachten of is de maatvoering niet zoals u wenst? Wij helpen u graag verder. Door het maatwerk is bijna alles mogelijk.

Werkplaats

In onze werkplaats beschikken we over machines om hout en staal te bewerken. Van ontwerp tot eindproduct bent u verzekerd van een Nederlands top product.

Werkwijze

Voor projecten op maat inventariseren wij uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek. Materiaalkeuze is daarbij van groot belang. Past het bij u, bij uw project en omgeving?

De productie zal plaatsvinden in onze eigen werkplaats zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ons eigen team zal de installatie verzorgen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het prachtige eindresultaat.