stalen binnendeuren met glas

Maco Design

"Natuurlijke materialen en duurzaamheid kenmerkt ons ambachtswerk!"

De mooiste stalen binnendeuren met glas

Bent u op zoek naar een stalen binnendeur met glas? Dit zijn stijlvolle deuren die door ons voor u geheel op maat kunnen worden gemaakt. We hebben als meubelmakers veel ervaring met allerhande materialen, waar staal ook een belangrijke onderdeel van is. Als wij aan de slag gaan met het maken van een deur, dan kunt u er op rekenen dat we dit met de grootst mogelijke zorg doen. Stalen binnendeuren met glas hoeven niet alleen maar functioneel te zijn, ze mogen er ook best stijlvol en modern uitzien! Als er bij een stalen binnendeur glas wordt gebruikt, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit stevig en veilig wordt gemonteerd. Bij Maco Design bent u dan aan het juiste adres.

Een stalen binnendeur met glas bestellen

Bij Maco Design vindt u gepassioneerde meubelmakers die graag voor u aan de slag gaan. U geeft gewoon aan ons door wat voor meubels u mooi vindt en aan de hand hiervan gaan wij voor u aan de slag. Het is nu eenmaal belangrijk dat een nieuw onderdeel van uw inrichting er helemaal zo uitziet als u wilt. Heeft u een duidelijke stijl in huis of op uw bedrijf? Dan neemt u deze even met ons door, waarna wij er voor zorgen dat uw nieuwe stalen binnendeur met glas hier perfect op aan gaat sluiten.
Stalen deuren - duwstang detailfoto - Maco Design

Een mooie stalen binnendeur van glas

U bent op zoek naar een mooie deur voor in uw huis, kantoor of bedrijf? Dan staan wij klaar om hier onze ervaring en enthousiasme op los te laten. Bij Maco Design werken mensen met een echte passie voor meubelen, die graag aan u willen laten zien wat we allemaal kunnen maken. Neem dan ook een kijkje op onze site, of neem contact met ons op om uw wensen met ons door te spreken. We zorgen er dan voor dat er straks een stalen binnendeur met glas in uw interieur hangt die helemaal op uw wensen aansluit.

Klant review

José van Zandvliet
José van Zandvliet
Lees verder
Blij met onze stoere, unieke, originele, robuuste, handgemaakte, speciaal voor ons gemaakte salontafel! Goede service, snelle levering en betaalbare kwaliteit!

Bel ons

Ons telefoonnummer is 06 81097483
Als u het icoon aanraakt belt u ons vanzelf.

Mail ons

Ons mailadres is info@maco-design.nl
Als u het icoon aanraakt mailt u ons vanzelf.

OP ZOEK NAAR EEN STALEN BINNENDEUR MET GLAS?