Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Stalen binnendeuren

Maco Design B.V.
Voor een overzicht van onze stalen deuren verwijzen we u graag naar onze nieuwe stalen deuren pagina's.
Naar stalen deuren
Vernieuwde pagina
Naar stalen deuren

Wilt u een stalen binnendeur in uw huis of kantoor?

Als u op zoek bent naar een stalen deur die helemaal op maat voor u wordt gemaakt, neem dan eens een kijkje op de website van Maco-Design. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van meubels en interieur elementen op maat. Stalen binnendeuren behoren tot de onderdelen die we graag voor u maken. Een stalen binnendeur geeft een geheel nieuwe sfeer aan uw huis. We kunnen deze deuren ook in verschillende stijlen voor u maken. U kunt daarbij denken aan een schuifdeur, een taatsdeur of een scharnierdeur. Met elk van deze soort deuren heeft u straks een deur in huis die heel bijzonder is.

Wat voor stalen binnendeur wilt u in uw interieur?

Met een stalen binnendeur voegt u iets unieks toe aan uw huis of kantoor. We kennen allemaal wel de houten deuren die normaal gesproken in huizen zitten, maar een stalen deur is een bijzondere variatie hierop. Ze voegen een flinke dosis karakter toe aan het interieur. Stalen deuren hebben een smal stalen profiel als basis. Dit gecombineerd met de grote glaspartij zorgt voor een bijzonder effect op de lichtopbrengst in uw huis. Het is belangrijk om te bekijken wat voor soort deur u in uw huis wilt hebben. Hierbij geven we u graag persoonlijk advies.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Kwaliteit van Maco-Design

Maco-Design is een bedrijf waar vakmensen werken die met passie voor u aan de slag gaan. Dit is echt ambachtswerk, persoonlijk en uniek en helemaal op maat voor u gemaakt. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven met evenveel enthousiasme. We gaan altijd uit van uw wens, die we zo perfect mogelijk proberen te laten uitkomen. Wilt u meer weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze contactinformatie vindt u op de contactpagina elders op onze website. Op de productenpagina’s vindt u ook een grote hoeveelheid informatie over de verschillende producten die we voor u kunnen maken.