Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Stalen deuren Eindhoven

Maco Design B.V.
Voor een overzicht van onze stalen deuren verwijzen we u graag naar onze nieuwe stalen deuren pagina's.
Naar stalen deuren
Vernieuwde pagina
Naar stalen deuren

Stalen deuren laten maken in Eindhoven

Wist u dat Eindhoven ook wel de design hoofdstad van Nederland wordt genoemd? Ook Maco-Design is onder de rook van Eindhoven, in Veldhoven, actief. Bij ons vindt u de mooiste designmeubelen op maat. Ook stalen deuren behoren tot ons assortiment. Wij maken een stalen deur op maat die niet alleen sterk is, maar die er ook nog eens zeer stijlvol uitziet. We raden u aan om vrijblijvend een kijkje te nemen bij onze productenpagina op onze website, zodat u kunt zien wat voor producten wij allemaal in het assortiment hebben staan. U kunt dan ook eens kijken bij de verschillende stalen deuren in Eindhoven die wij voor u kunnen maken. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort stalen deur u graag gemaakt wil zien. We maken zowel taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren.

Een stalen deur in Eindhoven

Stalen deuren zijn deuren waarmee u een mooi design element mee aan uw inrichting toevoegt. We kunnen drie verschillende soorten stalen deuren in Eindhoven voor u maken. U kunt daarbij om te beginnen denken aan een “standaard” scharnierdeur. Deze deur verdelen wij voor u in vlakken, waarbij de vlakken uit glas bestaan. Zo verhoogt u de lichtopbrengst in uw huis of kantoor. We kunnen u daarnaast ook een schuifdeur aanbieden. Dit is het soort stalen deur dat weinig ruimte in beslag neemt. De derde soort deur is de taatsdeur, een soort deur die steeds populairder begint te worden.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Uw eigen stalen deur op maat

Stalen deuren in Eindhoven laten maken? Geef uw wensen en de maten aan ons door en wij zorgen ervoor dat de stalen deur precies zo wordt gemaakt als u hem graag wilt zien. Samen met u maken we de deur die het beste in uw huis past. Elders op onze website vindt u onze contactinformatie. Wij staan altijd klaar om u te woord te staan.