Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Stalen deuren met glas

Maco Design B.V.
Voor onze stalen deuren verwijzen we u graag naar onze vernieuwde pagina.
Naar stalen deuren
Vernieuwde pagina
Naar stalen deuren

De mooiste stalen deuren met glas

Wordt het tijd om eens een nieuwe impuls te geven aan uw interieur? Neem dan contact op met Maco-Design. Wij maken namelijk designmeubelen op maat, maar kunnen voor u bijvoorbeeld ook een perfecte stalen deur met glas maken. Met een dergelijke stalen deur geeft u uw interieur een moderne nieuwe look. U kunt daarbij zelf kiezen hoe de vlakken van de deur verdeeld moeten worden. Ook de dikte van de spijlen om het glas heen kan door u gekozen worden. Stalen deuren met glas zijn populair en dat is begrijpelijk ook. Het zijn namelijk mooie, stevige deuren waar u veel plezier aan zult beleven als u er een in uw huis heeft; het zijn echte blikvangers.

Een stalen deur met glas in uw huis

Bij Maco-Design kunnen we meerdere verschillende soorten stalen deuren voor u maken. U kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een taatsdeur, een schuifdeur of een scharnierdeur. Het maakt niet uit wat de stijl is die u in gedachten heeft, bij ons weet u zeker dat deze deur helemaal op maat en naar uw wens wordt gemaakt. Bij Maco-Design werken mensen die niet alleen de kennis en vaardigheid in huis hebben om een perfecte deur te maken, maar die ook gepassioneerd voor u aan de slag gaan. Als u een kijkje op onze website neemt zult u zien dat we al een groot aantal deuren op onze naam hebben staan. Hier ziet u ook foto’s van de verschillende mogelijkheden.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Een stalen deur met glas

Neemt u vrijblijvend een keer contact met ons op als u meer wilt weten over de stalen deuren en de andere meubelen die we voor u op maat kunnen maken. Bij ons vindt u echt, handgemaakt vakwerk van ware ambachtslieden. Elk stuk dat wij voor u maken is persoonlijk en uniek. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij kunnen niet alleen uw interieur voor u verfraaien, ook voor de tuin hebben we breed assortiment producten.