Handgemaakt met persoonlijke aandacht

Op maat gemaakt,

Van ontwerp

tot realisatie!

Betaalbare designmeubelen

Uit eigen werkplaats

Natuurlijke materialen en duurzaamheid kenmerkt ons ambachtswerk!

Stalen deuren met glas

De mooiste stalen deuren met glas

Wordt het tijd om eens een nieuwe impuls te geven aan uw interieur? Neem dan contact op met Maco-Design. Wij maken namelijk designmeubelen op maat, maar kunnen voor u bijvoorbeeld ook een perfecte stalen deur met glas maken. Met een dergelijke stalen deur geeft u uw interieur een moderne nieuwe look. U kunt daarbij zelf kiezen hoe de vlakken van de deur verdeeld moeten worden. Ook de dikte van de spijlen om het glas heen kan door u gekozen worden. Stalen deuren met glas zijn populair en dat is begrijpelijk ook. Het zijn namelijk mooie, stevige deuren waar u veel plezier aan zult beleven als u er een in uw huis heeft; het zijn echte blikvangers.

Een stalen deur met glas in uw huis

Bij Maco-Design kunnen we meerdere verschillende soorten stalen deuren voor u maken. U kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een taatsdeur, een schuifdeur of een scharnierdeur. Het maakt niet uit wat de stijl is die u in gedachten heeft, bij ons weet u zeker dat deze deur helemaal op maat en naar uw wens wordt gemaakt. Bij Maco-Design werken mensen die niet alleen de kennis en vaardigheid in huis hebben om een perfecte deur te maken, maar die ook gepassioneerd voor u aan de slag gaan. Als u een kijkje op onze website neemt zult u zien dat we al een groot aantal deuren op onze naam hebben staan. Hier ziet u ook foto’s van de verschillende mogelijkheden.

Een stalen deur met glas

Neemt u vrijblijvend een keer contact met ons op als u meer wilt weten over de stalen deuren en de andere meubelen die we voor u op maat kunnen maken. Bij ons vindt u echt, handgemaakt vakwerk van ware ambachtslieden. Elk stuk dat wij voor u maken is persoonlijk en uniek. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij kunnen niet alleen uw interieur voor u verfraaien, ook voor de tuin hebben we breed assortiment producten.

Klik hier om naar het overzicht van stalen deuren te gaan

Klantreacties

Blij met onze stoere, unieke, originele, robuuste, handgemaakte, speciaal voor ons gemaakte salontafel! Goede service, snelle levering en betaalbare kwaliteit!

 
José van Zantvliet
 • Meer info?

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom?

  Neem vrijblijvend contact op:

   Mail ons.

   Telefonisch bereikbaar op:

  06 81097483

  Dinsdag t/m Vrijdag 8:30 – 17:00
  Zaterdag 9:00 – 15:00