Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Stalen deuren op maat

Maco Design B.V.
Voor onze stalen deuren verwijzen we u graag naar onze vernieuwde pagina.
Naar stalen deuren
Naar stalen deuren

Stalen deuren die voor u op maat worden gemaakt

Een stalen deur is een mooi element om aan uw interieur toe te voegen. Stalen deuren hebben een andere uitstraling dan de deuren waarvan we gewend zijn dat deze in uw huis of kantoor hangen. Stalen deuren zijn voorzien van veel glas, deze zorgen voor extra lichtopbrengst in uw huis. Elke stalen deur die door ons gemaakt wordt is een stalen deur op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de deur perfect past qua maat, maar ook qua interieur. Als u meer wil weten over stalen deuren op maat, of als u graag een dergelijke deur in uw huis wil hebben, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een stalen deur van Maco-Design

Bij Maco-Design vindt u de vakmensen waarbij u er op kunt vertrouwen dat zij voor u een perfecte stalen deur maken. We gaan samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan gaan we een stalen deur voor u op maat maken. Wij werken met passie en gepaste trots aan onze producten, zodat u de stalen deur krijgt waar u nog vele jaren van gaat genieten. We hebben een eigen werkplaats waar wij onze producten maken. Elke stalen deur op maat wordt hier door ons gemaakt. Zo weet u zeker dat u een 100% Nederlands product krijgt. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp, dat u niet op onze site kunt vinden? Dan kunnen wij dit toch voor u op maat maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Ook zo’n stalen deur op maat?

Neem voor die mooie, stijlvolle stalen deuren op maat contact op met Maco-Design. Ons bedrijf heeft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om perfecte producten voor u te maken. Bekijk eens onze productenpagina voor de producten die wij hebben gemaakt. U krijgt dan een goede indruk van wat wij ook voor u kunnen maken, of misschien krijgt u inspiratie om zelf met een ontwerp voor ons te komen.