Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

Detail van stalen deuren - Hero stalen deuren van Maco Design

Stalen deuren overzicht

Persoonlijk maatwerk

Stalen deuren voegen karakter, exclusiviteit & luxe toe aan uw woning of bedrijfspand. Het gebruik van smalle stalen profielen zorgt voor veel licht in uw ruimte.

Bij Maco Design ontwerpen, vervaardigen en plaatsen we stalen deuren van de hoogste kwaliteit. 

Uw deuren worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen. U kunt zelf het ontwerp, de vlakverdeling, handgrepen en kleuren kiezen of deze door ons laten ontwerpen. 

U kunt erop vertrouwen dat het hele proces tot in de puntjes wordt verzorgd. Een stalen deur van Maco Design is een keuze voor kwaliteit en ambachtswerk met persoonlijke aandacht.

Soorten stalen deuren

Stalen deuren voor iedere situatie.
Dubbele stalen scharnierdeuren met zijlichten in woning - stalen deuren overzicht

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren werken net als normale deuren. Een stalen scharnierdeur wordt in een stalen kozijn geplaatst en opent in één richting. De draairichting kunt u vooraf bepalen.

Dubbele stalen taatsdeuren in woning - stalen deuren overzicht

Stalen Taatsdeuren

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beide kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk.

stalen schuifdeuren high end design stalen deuren overzicht

Stalen Schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze veel ruimte besparen. Onze schuifdeuren hebben een hoogwaardig schuifmechanisme aan de bovenzijde van de deur, waardoor zelfs de zwaarste deuren soepel lopen. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

Stalen wand met glas - detailfoto van hoogwaardige afwerking

Vaste wanden met glas

Een ruimte gedeeltelijk afsluiten, maar wel de lichtinval behouden? Dan is een vaste stalen wand met glas een prachtige oplossing. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Een vaste wand kan los ingezet worden óf gecombineerd worden met een stalen deur. De slanke profielen voegen een design element toe aan een praktische oplossing. Net als onze deuren kunnen we de vaste wanden in iedere gewenste kleur maken.

Geisoleerde stalen pui van Maco Design - Stalen deuren overzicht

Stalen Pui (geïsoleerd)

Een stalen pui is een statement op zichzelf. Stalen puien gaan zeer lang mee, vergen nauwelijk onderhoud, zijn inbraakveilig, ijzersterk en geven een gebouw een uitstraling dat met geen enkel ander materiaal te bereiken is.

Luxe dubbele stalen deuren ingetekend in bestaande woning als voorbeeld voor prijsaanvraag bij configurator

Wat kosten stalen deuren

Stalen deuren configurator

Maco Design ontwerpt & levert stalen deuren op maat en naar uw wensen. We krijgen regelmatig vragen wat stalen deuren kosten. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs niet te geven.

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren voor u gemaakt. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen en voorzien we u van een richtprijs.

Aanbeveling

Het staaltje vakmanschap dat geleverd wordt door het team van Maco Design is van zeer hoog niveau. De partner voor onze projecten omdat met het maatwerk vrijwel alles mogelijk is. Door de persoonlijke aanpak zijn er korte lijnen en is de zorg vanaf het moment van ontwerp tot aan de installatie volledig uit handen genomen. De passie voor hun product is zichtbaar in alles.
Meer reviews