Stalen deuren

Maco Design

Staal, we houden ervan

Stalen deuren kiest u omdat u ervan houdt.
Omdat u exclusiviteit en luxe toe wilt voegen aan uw woning of bedrijfspand.

Op ambachtelijke wijze vervaardigen wij dagelijks de mooiste stalen deuren, kozijnen en vaste wanden. Onze passie ziet u terug in de hoogwaardige materialen en de kwaliteit van de afwerking. 

Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief eindproduct. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.

Stalen deuren op maat

Maco Design ontwerpt, maakt en plaatst stalen deuren op maat. Alles wordt naar uw wensen gemaakt. Onze stalen deuren worden gemaakt van hoogwaardig staal. Stalen deuren kunnen worden uitgevoerd met een draaimechanisme of een schuifmechanisme.
Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren werken hetzelfde als normale deuren. Ze zijn namelijk uitgerust met een scharnier. Een stalen scharnierdeur wordt samen met een stalen kozijn geplaatst en opent in één richting. De draairichting kunt u zelf bepalen.

schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze ruimte besparen. Schuifdeuren hebben een ophangsysteem aan de bovenzijde van de deur. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beiden kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk. 

VASTE WANDEN

Vaste stalen wanden worden op maat gemaakt naar uw wens. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Met een vaste stalen wand sluit je een ruimte af terwijl je de lichtinval behoudt. Een vaste wand kan los ingezet worden, of gecombineerd met een stalen deur.

Stalen deuren configurator

Maco Design maakt stalen deuren op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de stalen deuren prijzen. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs dan ook niet te geven. 

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren ontwikkeld. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs.

De werkwijze van Maco Design

01

INVENTARISATIE EN ADVIES

Na een persoonlijke inventarisatie van uw project brengen wij een advies uit en lichten u voor over de mogelijkheden en keuze in afwerking van ons staal.

02

METEN EN PRODUCTIE

Om een perfect eindresultaat te garanderen, meten wij alle kozijnen en deuren in op locatie. Wij maken een technisch ontwerp ter controle en gaan dan over tot de productie.

03

PLAATSEN EN AFWERKING

Wij monteren de deuren en kozijnen in eigen beheer. Dit om de kwaliteit van ons product en uw project te waarborgen.

Het staaltje vakmanschap dat geleverd wordt door het team van Maco Design is van zeer hoog niveau. De partner voor onze projecten omdat met het maatwerk vrijwel alles mogelijk is. Door de persoonlijke aanpak zijn er korte lijnen en is de zorg vanaf het moment van ontwerp tot aan de installatie volledig uit handen genomen. De passie voor hun product is zichtbaar in alles.

Maayk de Poorter

-

LAVAZZA