Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

stalen buitenpui op maat in buitenverblijf

Stalen pui

Buiten & binnen mooi.

Een buitenverblijf, overkapping, winkelpand of buitenpui naar de tuin? Het is allemaal mogelijk met stalen puien van Maco Design. Net als onze stalen deuren wordt uw buitenpui volledig voor u op maat gemaakt. Daarbij zijn nagenoeg alle designs mogelijk. 

We stellen zeer hoge eisen aan onze puien en de montage. Puien kunnen voorzien worden van handgrepen, deurkrukken en cilinders. De aangelaste paumelles zijn geschikt voor de zwaarste deuren, zo verzekeren we u van soepel draaiende deuren met afwerking van het hoogste niveau.

Direct aanvragen
stalen buitenpui overkapping

Geïsoleerd staalprofiel voorkomt koudebrug

stalen winkelpui op maat gemaakt voor kledingwinkel attitude veldhoven

Stalen pui zakelijk & particulier

Maco Design ontwerpt, fabriceert en plaatst stalen puien voor

particulieren en voor zakelijke klanten. Een voorbeeld hiervan zijn winkelpanden en bedrijfspanden. Een opvallende pui in staal is nagenoeg onderhoudsvrij, sterk, veilig, brandwerend, duurzaam en gaat enorm lang mee. Omdat staal zo'n sterk materiaal is het tevens inbraakwerend. Samen met onze winkelinrichting bieden we een compleet aanbod voor staal in winkel en bedrijfspanden.

We ontwerpen stalen puien volledig voor u op maat, of maken wat uw architect heeft uitgewerkt. Daarbij kan de pui in iedere kleur gecoat worden.

Voorbeelden stalen puien
stalen buitenpui overkapping left side view
stalen buitenpui overkapping center view
stalen buitenpui overkapping inside view

Stalen pui buitenverblijf

Voor deze overkapping mochten we de stalen pui aan 3 zijden doortrekken. Zo is een tuinkamer gecreëerd waar het met ieder weertype heerlijk toeven is. Vrij van wind en regen, met behoudt van veel buitenlicht.

Op warme dagen kan de pui bijna geheel geopend worden, zodat ook van het echte buitengevoel genoten kan worden.

stalen pui buitenverblijf dubbele scharnierdeuren inside view
stalen pui buitenverblijf dubbele scharnierdeuren buiten aanzicht
stalen pui buitenverblijf dubbele scharnierdeuren

Tuinkamer met stalen pui

Wie wil nog in huis blijven zitten als er een ruimte als deze beschikbaar is? Deze overkapping mochten we voorzien van een dubbele pui met dubbele scharnierdeuren. Hierdoor is een volledig nieuwe leefruimte gecreëerd. Het lijnenspel van deze stalen pui voegt sfeer toe aan de toch al fijne ruimte. Van een gezellig drankje met vrienden en familie in een warme ruimte als het koud is, tot alles wagenwijd open om heerlijk 'buiten' te zitten in de warme maanden.

Ieder seizoen een prachtig uitzicht.

Maco Design stalen deuren Veldhoven - Bedrijfspand buitenzijde

Buitenpui ervaren in de showroom

Maco Design B.V.
Onze showroom is voorzien van een metershoge stalen pui. We nodigen u van harte uit om de kwaliteit en mogelijkheden zelf te ervaren. Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u altijd persoonlijk helpen en de tijd nemen voor de afspraak.
Afspraak maken