Stalen
scharnierdeuren

Maco Design

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren zijn qua werking hetzelfde als een normale scharnierdeur. De deur wordt aan één zijde voorzien van scharnieren, waardoor de deur ook naar één zijde geopend kan worden.

Scharnierdeuren worden bevestigd aan het kozijn. Wij raden hierbij altijd aan om een stalen kozijn te kiezen. Niet alleen omdat dit esthetisch een strakker geheel vormt, maar ook omdat een stalen deur behoorlijk zwaar is. Hierdoor bent u verzekerd van een blijvend goede werking.

stalen scharnierdeur - foto van stalen scharnierdeuren in woonkamer - Maco Design

Voorbeelden scharnierdeuren

Enkele voorbeelden van stalen scharnierdeuren waar Maco Design klanten blij mee heeft mogen maken. In de voorbeelden ziet u dubbele stalen deuren, maar ook stalen deuren met vast zijlicht. 

Uiteraard kan een stalen scharnierdeur ook uitgevoerd worden als vervanging van een bestaande deur, waarbij het dus gaat om een enkele stalen binnendeur met glas zonder zijlichten.

Stalen deuren configurator

Maco Design maakt stalen deuren op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de stalen deuren prijzen. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs dan ook niet te geven. 

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren ontwikkeld. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs.

Rolslot in stalen scharnierdeur

Handgreep of klink?

Net als bij een normale deur, wilt u een stalen scharnierdeur kunnen sluiten zodat deze dicht blijft. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Zo kan de deur uitgevoerd worden met een klink, en een sluiting net als bij een normale deur.
Een andere optie is een rolslot. Hierdoor is de deur eenvoudig open en dicht te maken, en bent u vrij in de keuze van de greep.

Stalen deuren op maat

Naast stalen scharnierdeuren op maat, kunt u bij Maco Design ook kiezen voor een ander type stalen deur.
De andere typen zijn de stalen schuifdeur, de stalen taatsdeur of de vast wand.

Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze ruimte besparen. Schuifdeuren hebben een ophangsysteem aan de bovenzijde van de deur. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beiden kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk. 

VASTE WANDEN

Vaste stalen wanden worden op maat gemaakt naar uw wens. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Met een vaste stalen wand sluit je een ruimte af terwijl je de lichtinval behoudt. Een vaste wand kan los ingezet worden, of gecombineerd met een stalen deur.