Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

stalen scharnierdeuren dubbel met zijlichten 80

Stalen scharnierdeuren

Vertrouwd vakmanschap

Stalen scharnierdeuren staan bekend om hun karakteristieke uiterlijk, kwaliteit en levensduur. 

Maco Design maakt uw stalen scharnierdeuren op maat en naar wens. We stellen zeer hoge eisen aan onze deuren en de montage. Scharnierdeuren kunnen voorzien worden van diverse handgrepen, cilinders en deurkrukken. De aangelaste paumelles zijn geschikt voor de zwaarste deuren, zo verzekeren we u van soepel draaiende deuren met afwerking van het hoogste niveau.

Direct samenstellen
Met liefde voor licht
dubbele stalen scharnierdeuren high end steel doors by maco design

Stalen scharnierdeuren op maat

Altijd de perfecte deur

We zetten de wensen voor uw stalen scharnierdeuren graag om naar een prachtig afgewerkt eindresultaat. We denken over ieder detail met u mee. Het design bepalen we samen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van:

'Ik heb zeer goede ervaring met Maco Design. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen van de stalen deur. Er wordt goed meegedacht, bijzonder nauwgezet gewerkt en een topproduct geleverd. Maco Design is een pracht bedrijf en erg klantvriendelijk.'
Stalen scharnierdeur met ligger staander rolslot en komgreep
Enkele stalen scharnierdeur haldeur
Enkele stalen scharnierdeur naar woonkamer
Stalen scharnierdeur als haldeur

Enkele stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur werkt net als een ‘normale’ scharnierdeur. In de muuropening plaatsen we een stalen kozijn waar de deur in hangt. De deur gaat naar één kant open.

U kunt zelf bepalen hoe de deur eruit komt te zien. Denk hierbij aan allerhande profielen, kleuren en vlakverdelingen. Heeft u een voorkeur voor een handgreep of een deurkruk? Moet de deur afsluitbaar zijn, doorkijk bieden of juist privacy?

U bent van harte welkom in onze showroom om onze deuren zelf te ervaren en samen te stellen. Indien u eerst een globale prijsopgave wenst, kunt u ook gebruik maken van onze stalen deuren configurator.

Stalen scharnierdeur met zijlicht

Heeft u genoeg ruimte? Dan kunt u een nog ruimtelijker gevoel creëren, door gebruik te maken van zijlichten. Zijlichten zijn vaste elementen en onderdeel van het kozijn.

Op deze manier, ontstaat er een maximale lichtinval. Ook bij stalen scharnierdeuren met zijlichten zijn alle soorten grepen, deurkrukken en sluitingen mogelijk.

enkele stalen scharnierdeur met zijlichten en bovenlichten afwijkende maten
Enkele stalen scharnierdeur met zijlichten schuin - Maco Design Veldhoven
Enkele stalen scharnierdeur met zijlicht - Maco Design Veldhoven
Haldeur stalen scharnierdeur met zijlicht - Maco Design Veldhoven
Dubbele stalen scharnierdeur met zijlichten
dubbele stalen scharnierdeuren met lange greep
dubbele stalen scharnierdeuren hal
dubbele stalen scharnierdeuren in hal maco design veldhoven

Dubbele stalen scharnierdeuren

Voor brede deuropeningen kunt u kiezen voor dubbele stalen scharnierdeuren. Net als bij enkele scharnierdeuren zijn zij- en bovenlichten mogelijk.

Bij dubbele stalen scharnierdeuren, kunt u kiezen voor een rolslot, of een magneetslot. Ook kan de deur voorzien worden van een deurkruk met loopslot.

Bij dubbele deuren heeft u de de mogelijkheid om twee actieve deuren te laten maken, of u heeft de keuze voor een passieve deur in combinatie met een actieve deur. De passieve deur wordt voorzien van kantsloten en kan gebruik maken van aanslaglijsten om tocht nog verder te beperken.

Dubbele stalen scharnierdeur met zijlichten
dubbele stalen scharnierdeuren met lange greep
dubbele stalen scharnierdeuren hal
dubbele stalen scharnierdeuren in hal maco design veldhoven

Dubbele stalen scharnierdeuren

Voor brede deuropeningen kunt u kiezen voor dubbele stalen scharnierdeuren. Net als bij enkele scharnierdeuren zijn zij- en bovenlichten mogelijk.

Bij dubbele stalen scharnierdeuren, kunt u kiezen voor een rolslot, of een magneetslot. Ook kan de deur voorzien worden van een deurkruk met loopslot.

Bij dubbele deuren heeft u de de mogelijkheid om twee actieve deuren te laten maken, of u heeft de keuze voor een passieve deur in combinatie met een actieve deur. De passieve deur wordt voorzien van kantsloten en kan gebruik maken van aanslaglijsten om tocht nog verder te beperken.

Toogdeuren & bijzondere vormen

De stalen toogdeur (‘arched top door’, boogdeur of ronde deur) combineert het strakke, moderne staal met een organische en klassieke vorm. Een toog voegt een bepaalde zachtheid toe aan uw woning. 

Stalen scharnierdeuren kunnen nagenoeg in iedere vorm en maat vervaardigd worden.

Ronde stalen dubbel scharnierdeuren
Stalen toogdeur scharnierdeur hq
Ronde stalen dubbel scharnierdeuren geopend

Details stalen scharnierdeuren

De mogelijkheden voor uw nieuwe scharnierdeuren

Bij het proces, om high-end stalen deuren op topniveau te vervaardigen, komt heel wat kijken. Zo werken we alleen met goed opgeleide, ervaren vakmensen voor zowel het ontwerp, als de productie en montage van uw stalen deuren. Bij Maco Design heeft u een ruime keuze aan kwalitatief goede stalen profielen en maken we alleen gebruik van beproefde scharnieren.

Het ambachtelijke laswerk wordt in onze moderne werkplaats met precisiegereedschap uitgevoerd en we stellen hoge eisen aan onze poedercoating.

We vertellen u graag meer over de details van uw nieuwe stalen deur:

sfeerfoto stalen scharnierdeuren toegepast in woning light by maco design

Grepen & deurkrukken

Hoe wilt u de deuren openen? Kiest u voor een greep, een deurkruk, of heeft u een uniek idee? Wij kunnen iedere greep voor u maken. Van standaard ontwerp tot een geheel eigen idee.

Omdat uw scharnierdeuren op maat gemaakt worden bent u geheel vrij in het ontwerp. Om een idee te geven van de mogelijkheden, laten we u graag enkele voorbeelden zien.

detailfoto van Hoekgreep voor schuifdeur
detailfoto van Rechte handgreep voor stalen schuifdeuren
Stalen deuren met ronde handgreep
Stalen scharnierdeuren detailfoto - staafgrepen
Stalen scharnierdeuren detailfoto - handgreep draaibaar
Hoekgreep voor stalen deuren close up - Maco Design Veldhoven
RVS handgrepen voor stalen deuren

Kleuren

Wie aan stalen deuren denkt, ziet waarschijnlijk de industriële zwarte stalen deuren voor zich. Echter zien we dat steeds meer klanten kiezen voor een andere kleur dan zwart, antraciet of donkergrijs.

Er zijn legio mogelijkheden om een kleur te kiezen die perfect bij uw interieur past. In onze showroom bent u van harte welkom om deze kleuren te komen bekijken. Maco Design maakt gebruik van een reeks zelf-ontwikkelde kleuren, daarnaast kunnen we uw deur in iedere gewenste RAL-kleur coaten.

bronskleurige deur
Witte stalen scharnierdeur met zijlicht
stalen schuifdeuren kleuren luxury bronze
Groene stalen taatsdeuren
Kamerhoge stalen deuren in lichtbruin
Donkerbruine stalen deuren
Overzicht van enkele kleuren voor stalen deuren

Details & Techniek

Strakke profielen, een nostalgische stopverf look, onzichtbaar laswerk, strakke poedercoating en scharnieren van de hoogste kwaliteit. Het zijn de details en de techniek die een stalen deur mooi of juist perfect maken.

We bieden u high-end stalen deuren. Onze deuren zijn niet alleen een prachtige blikvanger. Bij de vervaardiging van de deuren, houden we ook rekening met het gebruikersgemak. Zelfs de zwaarste deuren zwaaien soepel open. We nodigen u van harte uit de details en techniek van onze stalen deuren zelf te ervaren in onze showroom.

Stalen scharnierdeuren detailfoto - kantslot en afdeklijst
Detailfoto stalen deuren - glaslatten van staal
Stalen scharnierdeuren detailfoto - paumelles goud
Stalen scharnierdeuren detailfoto - rolslot gepoedercoat
Luxe dubbele stalen deuren ingetekend in bestaande woning als voorbeeld voor prijsaanvraag bij configurator

stalen scharnierdeuren prijs

Stalen deuren configurator

Mensen vragen regelmatig welke prijzen wij hanteren voor onze stalen deuren. Voorop staat dat we eerlijke prijzen willen rekenen. Aangezien we alleen maatwerk leveren, kunnen we geen standaard prijs geven.

Echter willen we onze klanten wel graag een richtprijs kunnen geven. Daarom hebben we deze configurator gemaakt. In enkele simpele stappen kunt u de deur van uw wensen samenstellen en voorzien we u van en richtprijs.