Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

dubbele stalen schuifdeuren op maat hero detail maco design

Stalen schuifdeuren

Prachtig praktisch

Stalen schuifdeuren zijn écht een statement in uw interieur. Daarnaast is een stalen schuifdeur ontzettend praktisch, dat maakt deze deur zo geliefd bij onze klanten. Doordat de deuren in één lijn lopen nemen ze open en gesloten evenveel ruimte in. Een stalen schuifdeur kan uitgevoerd worden als enkele of dubbele schuifdeur. 

Maco Design maakt uw stalen schuifdeuren op maat en naar wens. We stellen zeer hoge eisen aan onze producten en de montage ervan. Zo maken wij gebruik van onzichtbare geleiders op de vloer en topkwaliteit rails. We verzekeren u van een soepel lopende stalen schuifdeur, met een afwerking op het hoogste niveau.

Direct samenstellen
Beleef de ruimte
Dubbele stalen schuifdeuren tussen woonkamer en keuken - Maco Design Veldhoven

Stalen schuifdeuren op maat

Ontworpen naar uw ideaal

We zetten de wensen voor uw stalen schuifdeuren graag om, naar een prachtig afgewerkt eindresultaat. We denken over ieder detail met u mee. Het design bepalen we in overleg; Indien gewenst, denken we over ieder detail met u mee. Hieronder vindt u alle mogelijkheden:

'Wij zijn ontzettend goed geholpen door Maco. We hadden een idee voor een schuifwand en een taatsdeur, hier heeft Maco een mooi geheel voor uitgetekend. Uiteindelijk is het precies geworden zoals we gehoopt hadden, tevens is de kwaliteit/afwerking van het eindproduct erg hoog. Ook het personeel is vakkundig en laat alles netjes achter. Kortom; een echte aanrader!'
Enkele stalen schuifdeur als haldeur
single steel sliding door luxury bathroom color grullo brown maco design veldhoven

Enkele stalen schuifdeur

Voor een smallere doorgang kunt u kiezen voor een enkele stalen schuifdeur. Als de deur open staat is de doorgang geheel vrij, terwijl de deur als interieurobject dienst doet.

Indien gesloten, behoudt u het licht dankzij de grote glazen vlakken. Bij de schuifdeur uit dit voorbeeld heeft de klant gekozen voor een komgreep. Hiermee kan de deur geheel geopend worden. Leuk detail is de doorlopende rails, waardoor de symmetrie behouden blijft, hetgeen het interieur nét meer finesse geeft.

Stalen schuifdeur met zijlicht

Een zijlicht is bij dubbele stalen deuren altijd een vast element. Bij een schuifdeur is dat niet anders. Het verschil is dat het zijlicht hierbij onderdeel van de schuifdeur is.

Zo benut u de praktische kant van een schuifdeur, omdat er geen deur de kamer in draait. Tegelijk behoudt u een maximale lichtinval.

Enkele stalen schuifdeur met zijlicht
Enkele stalen schuifdeur met zijlicht gesloten
stalen schuifdeuren in muur dubbele stalen schuifdeuren by maco design
dubbele stalen schuifdeuren tussen moderne woonkamer en leefkeuken maco design veldhoven
stalen schuifdeuren dubbele schuifdeuren voorzijde by maco design

Dubbele stalen schuifdeuren

Dubbele stalen schuifdeuren zijn zeer geliefd als het een brede doorloop betreft. U behoudt hierbij de vrije doorgang als de deuren open staan en creëert losse vertrekken, met een visuele verbinding, als de deuren gesloten zijn. Zo heeft u wel het gevoel van ruimte en de praktische kant van losse vertrekken.

Dubbele stalen schuifdeuren zijn naast praktisch, zowel open als gesloten, een prachtige toevoeging aan uw woning.

Kamerhoge stalen schuifdeuren

Afwijkende maten zijn geen belemmering voor stalen schuifdeuren. Kamerhoge stalen deuren kunnen in alle gewenste maten vervaardigd worden. De bovenlichten kunnen hierbij vast zijn, of juist worden meegenomen in de schuifconstructie. In dit appartement mochten we deze fantastische kamerhoge stalen schuifdeuren realiseren in een prachtige sephia kleur.

Kamerhoge stalen schuifdeur in bruin voor penthouse - Maco Design Veldhoven

Details stalen schuifdeuren

De mogelijkheden voor uw nieuwe schuifdeuren

Er komt heel wat bij kijken om het proces voor high-end stalen deuren in te richten en op topniveau te houden. Goed opgeleide en ervaren vakmensen voor het ontwerp, de productie en de montage. Ruime keuze in profielen van hoge kwaliteit staal, beproefde rails ook na jaren gebruik, onzichtbare vloerrails, ambachtelijk laswerk, een werkplaats met precisiegereedschappen en hoge eisen aan de poedercoating.

We vertellen u dan ook graag meer over de details van uw nieuwe stalen deuren.

dubbele stalen schuifdeuren op maat double steel sliding doors custom made by maco design
detailfoto van Rechte handgreep voor stalen schuifdeuren
Stalen deuren met ronde handgreep
detailfoto van Maatwerk handgreep voor stalen schuifdeuren
detailfoto van Komgreep voor stalen schuifdeuren
detailfoto van Maatwerk handgreep voor stalen schuifdeur
detailfoto van Kokergreep voor stalen schuifdeur
detailfoto van Kokergreep voor schuifdeur extra dik
detailfoto van Hoekgreep voor schuifdeur
Hoekgreep voor stalen deuren close up - Maco Design Veldhoven
RVS handgrepen voor stalen deuren

Handgrepen

Welke handgreep past bij u? Kiest u voor een kokergreep? een komgreep? Of heeft u een ander idee?

Bij Maco Design is de keuze aan u. Omdat al onze producten op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Om u te inspireren, laten we graag enkele voorbeelden zien.

Kleuren

Wie aan stalen deuren denkt, ziet waarschijnlijk de industriële zwarte stalen deuren voor zich. Echter zien we dat steeds meer klanten kiezen voor een andere kleur dan zwart, antraciet of donkergrijs.

Er zijn legio mogelijkheden om een kleur te kiezen die perfect bij uw interieur past. In onze showroom bent u van harte welkom om deze kleuren te komen bekijken. Maco Design maakt gebruik van een reeks zelf-ontwikkelde kleuren, daarnaast kunnen we uw deur in iedere gewenste RAL-kleur coaten.

bronskleurige deur
Witte stalen scharnierdeur met zijlicht
stalen schuifdeuren kleuren luxury bronze
Groene stalen taatsdeuren
Kamerhoge stalen deuren in lichtbruin
Donkerbruine stalen deuren
Overzicht van enkele kleuren voor stalen deuren
Detailfoto stalen deuren - glaslatten van staal
Detailfotos stalen deuren - onzichtbare rail op grond
Detail foto rail voor stalen deuren
Detailfoto stalen schuifdeuren - deuren schuiven vlak langs elkaar

Details & Techniek

Strakke profielen, een nostalgische stopverf look, onzichtbaar laswerk, strakke poedercoating, onzichtbare grondrails en een schuifmechaniek van de hoogste kwaliteit. Het zijn de details en de techniek die een stalen deur ‘gewoon mooi’ of perfect maken. 

Wij bieden u high-end stalen deuren. Onze deuren zijn niet alleen prachtig van afstand, maar ook bij dagelijks gebruik. De zwaarste deuren schuiven soepel en strak langs elkaar, uw bestaande vloer blijft mooi doorlopen.

Schuifdeuren kunnen uitgevoerd worden met rails, zijlichten of in de muur wegschuiven. We nodigen u van harte uit de details en techniek van onze stalen deuren zelf te ervaren in onze showroom.

Luxe dubbele stalen deuren ingetekend in bestaande woning als voorbeeld voor prijsaanvraag bij configurator

Wat kosten stalen schuifdeuren

Stalen deuren configurator

Maco Design ontwerpt & levert stalen deuren op maat en naar uw wensen. We krijgen regelmatig vragen wat stalen deuren kosten. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs niet te geven.

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren voor u gemaakt. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen en voorzien we u van een richtprijs.