Stalen
Schuifdeuren

Maco Design

Stalen schuifdeuren

Een stalen schuifdeur kan enkel uitgevoerd worden, of als dubbele stalen schuifdeur. De deuren hangen in een rails welke aan plafond of wand bevestigd wordt.

Maco Design maakt stalen schuifdeuren op maat en naar uw wensen. Wij stellen zeer hoge eisen aan onze producten en de montage ervan. Zo maken wij gebruik van onzichtbare geleiders op de vloer, en topkwaliteit rails. Zo verzekeren we u van soepel lopende stalen schuifdeuren met afwerking van het hoogste niveau. 

Voorbeelden schuifdeuren

Enkele voorbeelden van stalen schuifdeuren waar Maco Design klanten blij mee heeft mogen maken. In de voorbeelden ziet u dubbele stalen schuifdeuren, maar ook enkele stalen schuifdeuren. 

Uiteraard kunnen de deuren uitgevoerd worden naar uw wensen qua ontwerp, kleur, handgrepen, glassoorten en overige wensen. 

Stalen deuren configurator

Maco Design maakt stalen deuren op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de stalen deuren prijzen. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs dan ook niet te geven. 

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren ontwikkeld. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs.

Enkele stalen schuifdeur - Maco Design

Enkele stalen schuifdeur

Als u een ruimte af wilt sluiten met een enkele deur, maar wel de ruimte wilt bewaren, is een enkele stalen schuifdeur een interessante oplossing.

De deur wordt afgewerkt met een strakke koof waar de rail zich in bevindt. Uiteraard kan een enkele stalen deur afgewerkt worden met een handvat naar eigen stijl of smaak en ontworpen met een vlakverdeling naar wens.

Stalen deuren op maat

Naast stalen schuifdeuren op maat, kunt u bij Maco Design ook kiezen voor een ander type stalen deur.
De andere typen zijn de stalen scharnierdeur, de stalen taatsdeur of de vaste wand.

Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren werken hetzelfde als normale deuren. Ze zijn namelijk uitgerust met een scharnier. Een stalen scharnierdeur wordt samen met een stalen kozijn geplaatst en opent in één richting. De draairichting kunt u zelf bepalen.

TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beiden kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk. 

VASTE WANDEN

Vaste stalen wanden worden op maat gemaakt naar uw wens. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Met een vaste stalen wand sluit je een ruimte af terwijl je de lichtinval behoudt. Een vaste wand kan los ingezet worden, of gecombineerd met een stalen deur.