Stalen Taatsdeuren

Maco Design

Stalen taatsdeuren

Een stalen taatsdeur heeft een bijzondere bevestiging. Dit type deur wordt bevestigd aan het plafond en aan de vloer. Hierdoor draait een taatsdeur om een eigen as. Dit heeft als grote voordeel dat de taatsdeur naar beide zijden kan draaien. Ideaal voor een doorgang dus.

De stalen taatsdeur draait licht, kan open blijven staan en komt vanzelf terug in het midden uit als u hem dicht duwt. Ook heeft de taatsdeur geen kozijn nodig.

Voorbeelden taatsdeuren

Enkele voorbeelden van stalen taatsdeuren waar Maco Design klanten blij mee heeft mogen maken. In de voorbeelden ziet u dubbele taatsdeuren, maar ieder type deur is mogelijk zoals bijvoorbeeld de enkele taatsdeur, of taatsdeur met zijlicht(en).

Uiteraard kunnen de deuren uitgevoerd worden naar uw wensen qua ontwerp, kleur, handgrepen, glassoorten en overige wensen.

Stalen deuren configurator

Maco Design maakt stalen deuren op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de stalen deuren prijzen. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs dan ook niet te geven. 

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren ontwikkeld. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs.

Stalen taatsdeur op maat

Maco Design maakt stalen taatsdeuren op maat. En daarbij gaan we erg ver. Omdat de taatsdeur geen kozijn heeft, houdt u altijd wat ruimte rondom de deur. Bij een plint wilt u dit natuurlijk zo min mogelijk houden. Zo ook bij deze dubbel uitgevoerde plint.

Uiteraard kan een stalen taatsdeur afgewerkt worden met een handvat en vlakverdeling naar wens.

Stalen deuren op maat

Naast stalen taatsdeuren op maat, kunt u bij Maco Design ook kiezen voor een ander type stalen deur.
De andere typen zijn de stalen scharnierdeur, de stalen schuifdeur of de vaste wand.

Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren werken hetzelfde als normale deuren. Ze zijn namelijk uitgerust met een scharnier. Een stalen scharnierdeur wordt samen met een stalen kozijn geplaatst en opent in één richting. De draairichting kunt u zelf bepalen.

schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze ruimte besparen. Schuifdeuren hebben een ophangsysteem aan de bovenzijde van de deur. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

VASTE WANDEN

Vaste stalen wanden worden op maat gemaakt naar uw wens. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Met een vaste stalen wand sluit je een ruimte af terwijl je de lichtinval behoudt. Een vaste wand kan los ingezet worden, of gecombineerd met een stalen deur.