Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

stalen deur brons taatsdeur hoge kwaliteit by maco design veldhoven

Maatwerk stalen taatsdeuren

Altijd de juiste draairichting

Stalen taatsdeuren bieden elegant gebruikersgemak. Een taatsdeur draait beide kanten op en wordt bevestigd aan de vloer en het plafond.

Maco Design maakt stalen taatsdeuren van de hoogste kwaliteit, vanuit een persoonlijk ontwerp op maat.

We stellen zeer hoge eisen aan onze deuren én de montage.

Direct samenstellen
Geruisloze scharnieren
Stalen taatsdeur in keuken half open

Stalen taatsdeuren op maat

Perfect maatwerk

We ontwerpen uw taatsdeuren naar uw wensen en ruimte. We verzorgen het volledige traject van ontwerp tot een perfect geplaatst eindresultaat. We denken over ieder detail met u mee. Het design bepalen we samen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van:

'Prachtige taatsdeuren. Heel zorgvuldig gemaakt en gemonteerd. Zeer tevreden mee. Vooraf afspraak over de verschillende mogelijkheden welke ook werden getoond. Zou volgende keer zeker weer hier de deuren op maat laten maken.'
enkele stalen taatsdeur 1 ligger en deurhoge greep brons
enkele stalen taatsdeur 4 vlakken 2
Enkele stalen taatsdeur - 1 ligger en deurhoge greep 2
Enkele stalen taatsdeur - met liggers en staanders - geopend
Enkele stalen taatsdeur - 3 vlakken

Enkele stalen taatsdeur

Een taatsdeur heeft geen kozijn en kan daarom prachtig tussen 2 muren geplaatst worden. De taatsdeur kan in beide richtingen open blijven staan in een hoek van 90 graden, wat een prettig welkom gevoel geeft.

U kunt zelf bepalen hoe uw deur eruit komt te zien. Denk hierbij aan de profielen, grepen, kleuren, vlakverdeling en het soort glas.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze deuren zelf te ervaren en samen te stellen. Wie liever eerst een prijsopgaaf wil kan ook gebruik maken van onze stalen deuren configurator.

Dubbele taatsdeuren & zijlichten

Taatsdeuren kunnen net als onze andere deuren ook dubbel uitgevoerd worden en voorzien worden van vaste delen.

Doordat beide delen zowel naar binnen als buiten kunnen draaien zijn taatsdeuren altijd makkelijk in gebruik. Zelfs met uw handen vol.

Wanneer het om een zeer hoge doorgang gaat, kunt u ervoor kiezen de taatsdeuren zelf zo hoog te maken, of om een bovenlicht toe te passen. In dat laatste geval wordt het bovenste scharnier niet in het plafond, maar in het kozijn van het bovenlicht geplaatst.

Dubbele stalen taatsdeuren met rond handvat
dubbele stalen taatsdeuren op maat met zijlicht
dubbele stalen taatsdeuren met zijlicht studeerkamer en keuken
Dubbele stalen taatsdeuren rechte greep

Details stalen taatsdeuren

De mogelijkheden voor uw nieuwe taatsdeuren

Er komt heel wat bij kijken om het proces voor high-end stalen deuren in te richten en op topniveau te houden. Goed opgeleide en ervaren vakmensen voor het ontwerp, de productie en de montage. Ruime keuze in profielen van hoge kwaliteit staal, beproefde taatsscharnieren ook na jaren gebruik, ambachtelijk laswerk, een werkplaats met precisiegereedschappen en hoge eisen aan de poedercoating.

We vertellen u dan ook graag meer over de details van uw nieuwe stalen deuren.

dubbele taatsdeuren in woning 85 high end maatwerk by maco design
detailfoto van Rechte handgreep voor stalen schuifdeuren
Stalen deuren met ronde handgreep
Stalen scharnierdeuren detailfoto - staafgrepen
detailfoto van Hoekgreep voor schuifdeur
Hoekgreep voor stalen deuren close up - Maco Design Veldhoven
Enkele stalen taatsdeur - 1 ligger en deurhoge greep

Handgrepen

Nagenoeg iedere greep is mogelijk bij taatsdeuren, van onopvallend tot een deurhoge greep. Belangrijk is dat de greep voor uw deur prettig is in gebruik. Uiteraard adviseren wij u daarin. Het soort greep is in de meeste gevallen een kwestie van smaak. 

Omdat uw taatsdeuren op maat gemaakt worden bent u geheel vrij in het ontwerp. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden laten we u graag een aantal voorbeelden zien van eerdere projecten.

Kleuren

Wie aan stalen deuren denkt, ziet waarschijnlijk de industriële zwarte stalen deuren voor zich. Echter zien we dat steeds meer klanten kiezen voor een andere kleur dan zwart, antraciet of donkergrijs.

Er zijn legio mogelijkheden om een kleur te kiezen die perfect bij uw interieur past. In onze showroom bent u van harte welkom om deze kleuren te komen bekijken. Maco Design maakt gebruik van een reeks zelf-ontwikkelde kleuren, daarnaast kunnen we uw deur in iedere gewenste RAL-kleur coaten.

bronskleurige deur
Witte stalen scharnierdeur met zijlicht
stalen schuifdeuren kleuren luxury bronze
Groene stalen taatsdeuren
Kamerhoge stalen deuren in lichtbruin
Donkerbruine stalen deuren
Overzicht van enkele kleuren voor stalen deuren
Stalen taatsscharnier detailfoto
detailfoto taatsdeur scharnier maco design
detailfoto taatsdeur handgreep maco design

Details & Techniek

Strakke profielen, een nostalgische stopverf look, onzichtbaar laswerk, strakke poedercoating en taatsscharnieren van de hoogste kwaliteit. Het zijn de details en de techniek die een stalen deur ‘gewoon mooi’ of perfect maken.

Wij bieden u high-end stalen deuren. Onze deuren zijn niet alleen prachtig van afstand, maar ook bij dagelijks gebruik. Zelfs de zwaarste deuren zwaaien soepel open. We nodigen u van harte uit de details en techniek van onze stalen deuren zelf te ervaren in onze showroom.

Luxe dubbele stalen deuren ingetekend in bestaande woning als voorbeeld voor prijsaanvraag bij configurator

stalen taatsdeuren prijs

Stalen deuren configurator

We krijgen regelmatig vragen wat onze stalen deuren kosten. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs niet te geven.

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren voor u gemaakt. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen en voorzien we u van een richtprijs.