Stalen wanden

Maco Design

Stalen wand

Een stalen wand biedt een permanente afscheiding van een ruimte. Door gebruik te maken van een stalen wand met glas in plaats van een muur behoudt u het natuurlijke licht en tegelijk is het een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Een vaste stalen wand kan ook worden gecombineerd met stalen deuren of bijvoorbeeld met halfhoge muren.

Voorbeelden stalen wanden

Enkele voorbeelden van stalen wanden waar Maco Design klanten blij mee heeft mogen maken. Onze stalen wanden kunnen dankzij de poedercoating ook toegepast worden als bijvoorbeeld een stalen pui, of als stalen tuinkamer. 

Uiteraard kunnen wij u adviseren qua ontwerp, kleur, glassoorten, combinaties met stalen deuren en overige wensen.

Stalen wanden configurator

Maco Design maakt stalen wanden op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de prijs van stalen wanden. Graag willen wij u voorzien van een kloppende richtprijs voor uw project. Deze kunt u aanvragen via de configurator.

In enkele simpele stappen stelt u de stalen wand van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs. Liever direct contact? Dat mag natuurlijk ook. Neem direct contact met ons op.

Stalen wand in de badkamer

Onze vaste stalen wanden zijn ook geschikt voor de badkamer. Dankzij de hoge kwaliteit poedercoating die wij toepassen hoeft u niet bang te zijn voor roest.

De wanden kunnen op uw maten en naar uw wensen worden gemaakt. Zo wordt vaak gekozen voor een handdoekrail, of alternatieve vlakverdeling.

Met een stalen douchewand kunt u ook alle kanten op. Van helder glas tot mat en van dun glas, tot dik veiligheidsglas.

Stalen deuren op maat

Naast stalen wanden op maat, kunt u bij Maco Design ook kiezen voor een stalen deur of een combinatie hiervan.
De andere typen zijn de stalen scharnierdeur, de schuifdeur of de taatsdeur.

Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren werken hetzelfde als normale deuren. Ze zijn namelijk uitgerust met een scharnier. Een stalen scharnierdeur wordt samen met een stalen kozijn geplaatst en opent in één richting. De draairichting kunt u zelf bepalen.

schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze ruimte besparen. Schuifdeuren hebben een ophangsysteem aan de bovenzijde van de deur. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beiden kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk.