Stalen deuren

Exclusiviteit en karakter in uw woning; onze stalen deuren geven direct dat effect. In hoogwaardig staal maken wij deuren en kozijnen voor een bijzondere uitstraling aan uw interieur. Door het gebruik van slanke stalen profielen is de lichtopbrengst vele malen groter dan bij andere deuren. Wij produceren op ambachtelijke wijze schuifdeuren, taatsdeuren en  scharnierdeuren. Door de vele mogelijkheden in vlakverdeling en afwerking, altijd passend in uw interieur. Ook met speciale wensen bent u bij ons aan het juiste adres, vakmanschap en maatwerk is waar we voor staan.

Wat zijn de mogelijkheden:

Schuifdeuren zijn deuren die voor elkaar door schuiven waardoor ze ruimtebesparend zijn. Deze deuren hebben geen scharnieren maar een ophangsysteem aan de bovenkant van de deur. Een schuifdeursysteem is een prachtige manier om een scheiding te maken tussen verschillende ruimtes zoals woonkamer en keuken, maar eventueel ook een kamer en suite of een slaap/badkamer.

Taatsdeuren zijn deuren die naar beide zijden geopend kunnen worden. Dit is makkelijk bij het in en uitlopen van de ruimte. Deze taatsdeuren draaien om hun as en worden geplaatst zonder kozijn. Doordat deze deuren niet voorzien zijn van een klink of slot kunnen we hierbij ook iedere vlakverdeling voor u maken.

Dit is misschien wel de meest bekende manier om een deur te bevestigen. We plaatsen een stalen kozijn en daarin komt de stalen binnendeur te hangen aan scharnieren. U kiest hiermee voor een draaimechanisme dat al jarenlang zijn toepassing heeft bewezen. Uiteraard kunt u bij een scharnierdeur ook zelf de draairichting aangeven.

Fotoimpressie

Heeft u interesse in een stalen deur voor u op maat gemaakt?

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is hierbij van belang dat u ons zo veel mogelijk informatie doorgeeft. Op basis daarvan kunnen we de offerte zo goed mogelijk uitwerken en heeft u een direct goede richtprijs!

Aanvraagformulier stalen deur

  • Vul hieronder globaal de afmetingen in van de uitsparing waar de deur in moet komen. Dit is vereist om een juiste offerte te kunnen maken.
 

Anti spam maatregel