Stalen
scharnierdeuren

Maco Design

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren zijn qua werking hetzelfde als een normale scharnierdeur. De deur wordt aan één zijde voorzien van scharnieren, waardoor de deur ook naar één zijde geopend kan worden.

Scharnierdeuren worden bevestigd aan het kozijn. Wij raden hierbij altijd aan om een stalen kozijn te kiezen. Niet alleen omdat dit esthetisch een strakker geheel vormt, maar ook omdat een stalen deur behoorlijk zwaar is. Hierdoor bent u verzekerd van een blijvend goede werking.

stalen scharnierdeur - foto van stalen scharnierdeuren in woonkamer - Maco Design

Voorbeelden scharnierdeuren

Enkele voorbeelden van stalen scharnierdeuren waar Maco Design klanten blij mee heeft mogen maken. In de voorbeelden ziet u dubbele stalen deuren, maar ook stalen deuren met vast zijlicht. 

Uiteraard kan een stalen scharnierdeur ook uitgevoerd worden als vervanging van een bestaande deur, waarbij het dus gaat om een enkele stalen binnendeur met glas zonder zijlichten.

Stalen deuren configurator

Maco Design maakt stalen deuren op maat, en naar uw wensen. We krijgen vaak vragen naar de stalen deuren prijzen. Omdat wij geen standaard stalen deuren leveren is een standaardprijs dan ook niet te geven. 

Om toch aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij een configurator voor stalen deuren ontwikkeld. In enkele simpele stappen stelt u de deur van uw wensen samen, en kunnen wij u voorzien van een richtprijs.

Rolslot in stalen scharnierdeur

Handgreep of klink?

Net als bij een normale deur, wilt u een stalen scharnierdeur kunnen sluiten zodat deze dicht blijft. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Zo kan de deur uitgevoerd worden met een klink, en een sluiting net als bij een normale deur.
Een andere optie is een rolslot. Hierdoor is de deur eenvoudig open en dicht te maken, en bent u vrij in de keuze van de greep.

Stalen deuren op maat

Naast stalen scharnierdeuren op maat, kunt u bij Maco Design ook kiezen voor een ander type stalen deur.
De andere typen zijn de stalen schuifdeur, de stalen taatsdeur of de vast wand.

Kies het soort stalen deur waar u graag meer over wilt weten.

schuifdeuren

Stalen schuifdeuren schuiven voor elkaar door, waardoor ze ruimte besparen. Schuifdeuren hebben een ophangsysteem aan de bovenzijde van de deur. Een stalen schuifdeur is een prachtige en efficiënte manier om verschillende ruimtes te scheiden.

TAATSDEUREN

Stalen taatsdeuren draaien om een eigen as. Ze worden bevestigd aan de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan de taatsdeur beiden kanten op draaien. Ook heeft een taatsdeur geen stalen kozijn nodig, wat zorgt voor een zeer exclusief uiterlijk. 

VASTE WANDEN

Vaste stalen wanden worden op maat gemaakt naar uw wens. Iedere vlakverdeling is mogelijk. Met een vaste stalen wand sluit je een ruimte af terwijl je de lichtinval behoudt. Een vaste wand kan los ingezet worden, of gecombineerd met een stalen deur.

stalen scharnierdeur

Maco Design

"Natuurlijke materialen en duurzaamheid kenmerkt ons ambachtswerk!"

We hebben deze pagina vernieuwd..

Een stalen scharnierdeur op maat laten maken

U zit in uw huis en denkt: “Wordt het niet eens tijd voor nieuwe meubels? Meubels die niet alleen functioneel zijn, maar die ook een positieve impuls geven aan de uitstraling van de kamer?” Neem dan eens een kijkje op de website van Maco Design. Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment van de mooiste meubelen bij elkaar, die in onze eigen meubelfabriek voor u worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een stalen scharnierdeur in uw huis, kantoor of bedrijf? Neem hiervoor dan gewoon even contact met ons op. Die stalen scharnierdeuren worden door ons namelijk met grote zorg gemaakt.

Zoekt u een stalen scharnierdeur op maat?

Als u een stalen scharnierdeur wilt kopen, dan is het belangrijk om erop te letten dat u er een aanschaft bij een bedrijf waar de hoogste kwaliteit wordt gemaakt. U vindt deze kwaliteit bij Maco Design. Wij houden bij het maken van onze meubelen en andere producten altijd rekening met de wensen van onze klanten. Wij werken vol passie aan onze producten. Alles wat wij maken is handgemaakt en modern ontworpen. We letten hierbij altijd op de laatste trends, maar kunnen er natuurlijk ook voor zorgen dat u iets krijgt dat helemaal op uw eigen wensen aansluit. Bij ons heeft u een breed scala aan mogelijkheden.
Stalen deuren - duwstang detailfoto - Maco Design

De mooiste stalen scharnierdeuren bij elkaar

Bij een stalen scharnierdeur is het niet alleen maar belangrijk dat deze functioneel is, maar ook dat hij er mooi uitziet. Per slot van rekening is het zo dat een deur een belangrijk onderdeel van uw inrichting is. Kijk anders gewoon eens op onze website om te zien wat voor deuren wij allemaal voor u kunnen maken. U heeft dan de keuze uit een groot aantal verschillende deuren, maar wij kunnen ook een stalen scharnierdeur op maat maken voor u. We gaan graag eens met u om de tafel zitten om alle mogelijkheden door te spreken.

Klant review

José van Zandvliet
José van Zandvliet
Lees verder
Blij met onze stoere, unieke, originele, robuuste, handgemaakte, speciaal voor ons gemaakte salontafel! Goede service, snelle levering en betaalbare kwaliteit!

Bel ons

Ons telefoonnummer is 06 81097483
Als u het icoon aanraakt belt u ons vanzelf.

Mail ons

Ons mailadres is info@maco-design.nl
Als u het icoon aanraakt mailt u ons vanzelf.

OP ZOEK NAAR EEN STALEN scharnierDEUR?