Handgemaakt met persoonlijke aandacht

Op maat gemaakt,

Van ontwerp

tot realisatie!

Betaalbare designmeubelen

Uit eigen werkplaats

Natuurlijke materialen en duurzaamheid kenmerkt ons ambachtswerk!

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur op maat laten maken

U zit in uw huis en denkt: “Wordt het niet eens tijd voor nieuwe meubels? Meubels die niet alleen functioneel zijn, maar die ook een positieve impuls geven aan de uitstraling van de kamer?” Neem dan eens een kijkje op de website van Maco Design. Bij ons vindt u namelijk een ruim assortiment van de mooiste meubelen bij elkaar, die in onze eigen meubelfabriek voor u worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een stalen scharnierdeur in uw huis, kantoor of bedrijf? Neem hiervoor dan gewoon even contact met ons op. Die stalen scharnierdeuren worden door ons namelijk met grote zorg gemaakt.

Zoekt u een stalen scharnierdeur op maat?

Als u een stalen scharnierdeur wilt kopen, dan is het belangrijk om erop te letten dat u er een aanschaft bij een bedrijf waar de hoogste kwaliteit wordt gemaakt. U vindt deze kwaliteit bij Maco Design. Wij houden bij het maken van onze meubelen en andere producten altijd rekening met de wensen van onze klanten. Wij werken vol passie aan onze producten. Alles wat wij maken is handgemaakt en modern ontworpen. We letten hierbij altijd op de laatste trends, maar kunnen er natuurlijk ook voor zorgen dat u iets krijgt dat helemaal op uw eigen wensen aansluit. Bij ons heeft u een breed scala aan mogelijkheden.

De mooiste stalen scharnierdeuren bij elkaar

Bij een stalen scharnierdeur is het niet alleen maar belangrijk dat deze functioneel is, maar ook dat hij er mooi uitziet. Per slot van rekening is het zo dat een deur een belangrijk onderdeel van uw inrichting is. Kijk anders gewoon eens op onze website om te zien wat voor deuren wij allemaal voor u kunnen maken. U heeft dan de keuze uit een groot aantal verschillende deuren, maar wij kunnen ook een stalen scharnierdeur op maat maken voor u. We gaan graag eens met u om de tafel zitten om alle mogelijkheden door te spreken.

Klik hier om naar het overzicht van stalen deuren te gaan

Klantreacties

Blij met onze stoere, unieke, originele, robuuste, handgemaakte, speciaal voor ons gemaakte salontafel! Goede service, snelle levering en betaalbare kwaliteit!

 
José van Zantvliet
 • Meer info?

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom?

  Neem vrijblijvend contact op:

   Mail ons.

   Telefonisch bereikbaar op:

  06 81097483

  Dinsdag t/m Vrijdag 8:30 – 17:00
  Zaterdag 9:00 – 15:00