Dubbele stalen schuifdeuren tussen woonkamer en keuken

Stalen schuifdeuren

Maco Design B.V.
Voor onze stalen schuifdeuren verwijzen we u graag naar onze vernieuwde pagina.
Naar schuifdeuren
Vernieuwde pagina
Naar schuifdeuren

Een stalen schuifdeur voor uw interieur

Uw interieur is eens een keer aan wat nieuws toe? U wilt een element in uw huis dat de inrichting meer karakter geeft? Of u heeft gewoon genoeg van uw huidige deur en wilt een mooie, stevige schuifdeur laten installeren? U bent voor stalen schuifdeuren bij ons aan het goede adres. Maco-Design is een bedrijf waar vakmensen op ambachtelijke wijze voor u aan de slag gaan. Wij hebben de passie om voor u iets te creëren dat u nog nooit eerder heeft gezien. Een stalen schuifdeur behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden. We vertellen u graag waarom u altijd voor een stalen schuifdeur kunt kiezen als oplossing in uw huis of kantoor.

Schuifdeuren op maat

Een schuifdeur is altijd ruimtebesparend. De deuren schuiven voor elkaar langs, hierdoor nemen ze geen extra ruimte in zoals bij een traditionele openslaande deur. Schuifdeuren zijn deuren die niet met scharnieren zijn bevestigd, maar met een rail aan de bovenkant van de deur. Stalen schuifdeuren worden veel gebruikt om bijvoorbeeld een scheiding te maken tussen bepaalde ruimtes. Als u een huiskamer heeft die u af wil sluiten van de eetkamer, maar als u deze juist open wil hebben bij etentjes, feesten en andere gelegenheden, dan is een schuifdeur natuurlijk de perfecte oplossing.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Wilt u zo’n mooie stalen schuifdeur?

Neem vandaag nog contact op met Maco-Design als u voor uw woning ook een mooie stalen schuifdeur geïnstalleerd wil zien. We nemen met u door wat uw wensen zijn, meten de maten op en zorgen ervoor dat deze deur perfect opgehangen wordt. Zo weet u tenminste zeker dat uw deur helemaal zo komt te hangen als u wilt. Op onze website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Op de foto’s ziet u voorbeelden, maar uiteraard kunnen we de deuren exact naar uw wensen maken. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, we helpen u graag verder!