Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Stalen taatsdeuren

Maco Design B.V.
Voor onze stalen taatsdeuren verwijzen we u graag naar onze vernieuwde pagina.
Naar taatsdeuren
Vernieuwde pagina
Naar taatsdeuren

Een stalen taatsdeur in uw huis

Bent u uitgekeken op de deuren die in uw huis hangen en wilt eens een keer wat anders? Heeft u dan wel eens een gedacht aan een stijlvolle, stalen taatsdeur? Dit is een deur waarmee u een exclusief element toevoegt aan uw interieur. Wij kunnen deze stalen taatsdeuren helemaal voor u op maat maken. We hebben het dan niet alleen maar over de afmetingen van de deur, maar ook de stijl. Zo weet u zeker dat u de deur in huis krijgt waar u zich prettig bij voelt. Bij Maco-Design hebben we ruime ervaring met taatsdeuren. We maken dan ook graag een taatsdeur voor u.

Wat is een taatsdeur eigenlijk?

Misschien heeft u op deze link geklikt omdat u nog nooit van een taatsdeur heeft gehoord? Het is ook een soort deur dat mensen op veel plekken zien hangen, maar waarvan ze dan misschien niet meteen doorhebben dat dit een soort deur is met een geheel eigen naam. Toch is dit bij een taatsdeur wel het geval. Dit is het soort deur dat naar twee kanten open kan klappen. De deuren hebben geen deurklink, u kunt deze eenvoudig openduwen. Taatsdeuren zitten niet vast aan de deurposten, maar worden aan het plafond en vloer bevestigd. Taatsdeuren zijn deuren die om hun as heen draaien. Aangezien ze geen klink of slot hebben kunnen we de vlakken van deze stalen taatsdeuren voor u op elke mogelijke manier verdelen.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

U wilt een stalen taatsdeur in uw huis?

We nodigen u uit om de mogelijkheden voor Taatsdeuren te bekijken op de vernieuwde pagina. Een stalen taatsdeur is die moderne toevoeging waar uw interieur misschien aan toe was, maar we hebben ook vele andere soorten stalen deuren en meubels in ons aanbod. Bij ons kunt u uw interieur helemaal persoonlijk maken, maar ook voor uw tuin hebben we een assortiment aan stevige, stijlvolle meubels en accessoires klaarstaan. Elk meubel uit ons assortiment kunnen we voor u op maat maken. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag samen met u wat de ideale stalen deur of het perfecte meubel voor u is.