Dubbele stalen scharnierdeuren keuken zijaanzicht

Taatsdeuren

Maco Design B.V.
Voor onze taatsdeuren verwijzen we u graag naar onze vernieuwde pagina.
Naar taatsdeuren
Vernieuwde pagina
Naar taatsdeuren

Taatsdeuren bij Maco-Design

Wilt u aan de inrichting van uw kantoor of instelling een speciaal designelement toevoegen? Maco-Design kan voor u een prachtige taatsdeur installeren. Een taatsdeur is een soort deur die steeds meer in schwung begint te raken. Het is een elegante deur die wij al meerdere malen hebben geïnstalleerd bij onze klanten. We kunnen voor u deze deur van meerdere verschillende materialen maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een deur voor u maken van ruw, onbehandeld materiaal, een stijl die net als de taatsdeur momenteel erg populair is. Uiteraard kunnen we een dergelijk deur ook mooi voor u afwerken, of hier op een andere manier een speciaal element aan geven.

Wat zijn taatsdeuren precies?

Misschien leest u deze tekst, maar weet u niet precies wat een taatsdeur is? Bij een dergelijke deur is het vooral de manier van opengaan van de deur die anders is dan normaal. Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait, maar waarbij deze as niet op een van de deurspijlen zit. Met andere woorden, als u een dergelijke deur opendoet blijft er aan weerszijden een ruimte open. Het is een mooie soort deur die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte, of een congreszaal, maar ze worden ook steeds vaker in een woning toegepast. De draaipunten van een taatsdeur zitten aan de boven- en onderkant van de deur.
Stalen-deuren-duwstang-detailfoto-Maco-Design

Moderne oplossingen voor uw interieur

Bij Maco-Design vindt u de mooiste producten voor in uw interieur. Wij verkopen onder andere eetkamertafels, salontafels, onderstellen, plantenbakken en meerdere soorten stalen deuren. Wij zorgen er graag voor dat uw inrichting een nieuwe uitstraling krijgt. De materialen die we hierbij gebruiken zijn altijd van zeer goede kwaliteit. We gebruiken diverse verschillende houtsoorten, en het staal kan zowel onbehandeld als in een Ral kleur. U vindt daarnaast bij ons ook een breed assortiment meubelen en accessoires voor in de tuin. Neem eens een kijkje in de webshop om te bekijken wat we u zoal kunnen bieden, of neem contact met ons op als u een speciaal product in gedachten heeft!