Tafel oud eiken

Maco Design

"Natuurlijke materialen en duurzaamheid kenmerkt ons ambachtswerk!"

We hebben deze pagina vernieuwd..

Een tafel van oud eiken

U wilt een mooie tafel van oud eiken hebben? Neemt u dan eens contact op met Maco-Design. Ons bedrijf maakt op ambachtelijke wijze meubels van meerdere verschillende materialen. U kunt daarbij kiezen uit diverse stalen onderstellen die we kunnen combineren met een tafelblad van oud eiken. Een tafel van oud eiken leeft, het voegt iets fantastisch toe aan uw interieur. Het past bij een mooi, klassiek interieur, maar u kunt er ook een strak, modern interieur mee verlevendigen.

Een oud eiken tafel op maat

Misschien heeft u in uw huis niet veel ruimte, maar wilt u toch een mooie oud eiken tafel. Dan maken wij deze karakteristieke tafel voor u op maat. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een grote eetkamer heeft, waar u alle ruimte zo goed mogelijk wilt benutten. In dat geval laat u ons een hele grote tafel van oud eiken voor u ontwerpen en maken. We gebruiken hiervoor oud eiken planken van goede kwaliteit. Zo kunt u er op rekenen dat u lange tijd van de nieuwe tafel gaat genieten.
tafel oud eiken - Maco Design

Kwaliteit van Maco-Design

Maco-Design is een bedrijf waar mooie dingen worden gemaakt. Wij doen dit met passie. We willen graag dat u in uw huis een nieuw meubelstuk krijgt waar u trots op kunt zijn. Uiteraard maken wij ook meubels voor in de tuin. Als u zelf een idee heeft voor een tafel op maat, dan bent u altijd welkom om hier mee aan te kloppen. Wij hebben de mogelijkheden, materialen en gereedschappen om ook uw eigen ontwerp te verwezenlijken. U bent van harte welkom in onze showroom om te bekijken wat voor mogelijkheden we u kunnen bieden, of om eens om tafel te komen zitten en te brainstormen over die tafel waar u altijd al van heeft gedroomd.

Klant review

José van Zandvliet
José van Zandvliet
Lees verder
Blij met onze stoere, unieke, originele, robuuste, handgemaakte, speciaal voor ons gemaakte salontafel! Goede service, snelle levering en betaalbare kwaliteit!

Bel ons

Ons telefoonnummer is 06 81097483
Als u het icoon aanraakt belt u ons vanzelf.

Mail ons

Ons mailadres is info@maco-design.nl
Als u het icoon aanraakt mailt u ons vanzelf.

Op zoek naar een tafel oud eiken?