Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

stalen wanden en deuren badkamer portfolio maco design 6

Leverancier staal op maat voor interieurbouw

Voeg staal toe aan uw interieur projecten.

Maco Design biedt als toeleverancier van op maat gemaakte stalen producten voor interieurbouwbedrijven nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. We werken dagelijks samen met diverse interieurbouwbedrijven, waardoor we uw behoeften begrijpen. 

Vanuit onze werkplaats in Veldhoven werkt ons team vol passie voor interieurbouwers die hoogwaardige staalwerken willen gebruiken.

Neem contact op

Van staal leverancier naar partner

Ons streven is een samenwerking die leidt tot een langdurig partnerschap. Als interieurbouwer levert u de producten aan de klant, dan is het fijn om te weten dat wij als leverancier high-end kwaliteit en afwerking leveren.

Wij gaan voor een samenwerking die gebaseerd is op goede communicatie waarbij we op uw niveau kunnen meedenken. We staan naast u, van bouwtekeningen die kant en klaar worden aangeleverd, tot het uitwerken van bijzondere ideeën die nog uitgewerkt moeten worden.

stalen sidetable met zwart houten planken

Staalwerken in opdracht

Waarom interieurbouwers kiezen voor Maco Design

Samengevat bieden we een partnerschap waar u van op aan kunt. Wij willen het type leverancier zijn waar u altijd op kunt bouwen.

Kwaliteit

De hoogste kwaliteit, van materiaal tot laswerk en van precisie tot eindafwerking. Een product van Maco Design voldoet altijd aan onze hoge kwaliteitseisen.

Communicatie & Service

We staan voor een transparante, behulpzame en betrokken samenwerking. Van grote projecten tot klein interieurwerk, we zetten uw visie om in staal.

Betrouwbare levertijden

Afgesproken levertijden komen wij na. Daar kunt u altijd op rekenen. Onze planners & werkplaats staan in nauw contact. Zo weet u altijd dat uw project op schema blijft.

Prijsverhouding

We hanteren eerlijke prijzen voor kwalitatief werk. We zijn er niet op uit om de goedkoopste leverancier in de markt te zijn, wel om u als interieurbouwer te overtuigen van onze prijs kwaliteit verhouding.

Expertise en ervaring

80+ 5-sterren beoordelingen onderstrepen onze expertise in hoogwaardige stalen deuren, interieurwerken en stalen onderstellen. We weten wat wel en niet kan. En zetten onze ervaring en expertise in staal graag voor u in.

Flexibiliteit

Wensen kunnen veranderen tijdens een project. Waar mogelijk denken we daar graag in mee. U kunt uw klanten verwijzen naar onze showroom of wij bezoeken de locatie waar het werk komt, zodat alles perfect verloopt.

Mogelijkheden staal in interieur

We laten u graag enkele mogelijkheden zien die Maco Design voor u kan realiseren. We werken zowel voor particuliere als zakelijke projecten en zijn in staat om van (zeer) klein staalwerk tot grote projecten uit te voeren. U kunt hierbij denken aan de inrichting van complete winkels, projectwerk, productiewerk en zeer specifiek maatwerk met staal

Het meest bekend zijn onze stalen deuren, trappen & balustrades en maatwerk stalen tafelonderstellen. We laten u op deze pagina graag meer zien over de mogelijkheden. Maar nodigen u als interieurbouwer graag uit in onze showroom in Veldhoven of een kijkje te nemen in ons portfolio van gerealiseerde staalwerken.

sidetable frame met hout maco design
lage halkast met stalen frame maco design
salontafels met stalen frame maco design

Stalen frames op maat gemaakt

We maken uw stalen frame exact op maat. U kunt hierbij kiezen om de lasnaden juist in zicht te laten voor een robuuste industriële look, of het geheel weg te laten werken zodat het stalen tafelonderstel of frame naadloos oogt. Hoewel frames vaak in een zwarte poedercoat worden uitgevoerd zijn alle afwerkingen mogelijk. Van blank staal tot een poedercoat in een gewenste ralkleur of keuze uit onze eigen kleuren. 

Een stalen frame laten maken kan vanaf exact aangeleverde bouwtekeningen of door het idee te delen, waarbij wij de uitwerking voor u verzorgen.

uniek ontwerp tafelonderstel in rvs look
kruispoot tafelonderstel met design element
stalen tafelonderstel grote vierkante tafel

Stalen eettafel onderstellen

Eettafel onderstellen kunnen in iedere vorm, maat en van iedere staalsoort worden gemaakt. U kunt zelf bepalen of u voor één van onze vaste modellen kiest, een eigen ontwerp heeft of een concept uit wilt laten werken.

Net als bij onze frames zijn alle afwerking bij onderstellen mogelijk.

staalleverancier voor interieurbouw stalen kroonluchter
staalleverancier voor interieurbouw staande kapstokken
staalleverancier voor interieurbouw stalen kledingrek
staalleverancier voor interieurbouw stalen kapstok
staalleverancier voor interieurbouw hangend stalen pottenrek keuken
staalleverancier voor interieurbouw detailfoto kapstok

Staal toegepast in interieurwerken

Stalen trappen, leuningen & balustrades

Stalen trappen, balustrades en leuningen op maat zijn naast de stalen deuren de paradepaardjes van Maco Design. We houden van de complexiteit die hierbij komt kijken. Omdat zowel het berekenen, inmeten als monteren van deze elementen specialistische kennis vereist voeren we deze werken in de meeste gevallen uit in opdracht voor interieurbouwbedrijven. We bieden hierbij de mogelijkheid om de klant namens u uit nodigen in de showroom en de wensen te bespreken. We regelen hierbij alles van wens tot plaatsing.

De afhandeling gaat uiteraard tussen Maco Design en uw interieurbouwbedrijf zodat uw klant daar geen omkijken naar heeft.

stalen balustrade en verdiepingshek op houten trap

Stalen balustrades exact op maat

Onze stalen balustrades en verdiepingshekwerken worden exact op maat gemaakt. Een stalen balustrade is stevig, veilig en een element dat levenslang mee kan. We kunnen daarbij werken met uw ontwerp, of een ontwerp voor uw klant realiseren.
Stalen trapleuning - dichtgelast

Custom trapleuningen

We maken trapleuningen geheel custom naar wens. Van vorm tot afwerking en van poedercoating tot leuninghouders in ieder mogelijk ontwerp. U weet zo dat u uw klant altijd een perfect afgewerkte stalen trapleuning kunt leveren.
stalen balustrade en verdiepingshekwerk met glas

Combineer staal & uw interieurwerk

Staal is prachtig, maar in de meeste gevallen wel als element. Daarom combineren interieurbouwbedrijven graag het staal van Maco Design samen met de eigen interieur ontwerpen. Als toeleverancier voor interieurbouwbedrijven is exact dat ons doel. Een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Kamerhoge open stalen keukenkast

We geven u in deze korte fotoserie graag meer inspiratie mee voor wat we voor uw interieurbouwbedrijf kunnen realiseren. Zo maakten we dit kamerhoge keukenrek waarbij zowel de verdeling van de planken als totale hoogte exact werden uitgevoerd. Dankzij vooraf mee te rekenen kon de kast - die uit een geheel bestaat - toch rechtop in de ruimte gezet worden.
maatwerk interieur staal kamerhoge kast in keuken by maco design

Staal in de badkamer

Interieurbouwers die volledige projecten aannemen, komen met regelmaat ook in de badkamer uit. Goed om te weten dat staal in de badkamer dankzij de sterke poedercoating die wordt toegepast geen enkel probleem is. Van designelementen als handdoekrekken tot volledige douchewanden en stalen spiegellijsten. Eén strak geheel - op maat gemaakt voor een moderne luxe badkamer.
staalwerk voor badkamers maco design

Buitenelementen

Onze expertise strekt zich ook uit tot buitenruimtes. We kunnen een verscheidenheid aan stalen buitenproducten realiseren, waaronder pergola's, tuinmeubelen, hekwerken, poorten en balkon balustrades.
staalwerk voor buiten stalen pergola by maco design

Vitrinekasten op maat

Deze kamerhoge vitrinekasten bieden een open scheiding in de woonkamer. Voor u als interieurbouwer goed om te weten dat kant en klare elementen als deze gebruikt kunnen worden in uw ontwerp. Ook voor kasten geldt dat deze volgens uw tekeningen kunnen worden gemaakt of uitgewerkt volgens concept.
stalen vitrinekasten in woonkamer
showroom maco design

Contact opnemen

Kennismaking plannen?

Hebben we uw interesse weten te wekken voor onze diensten? Dan komen we graag met u in contact. We werken al lange tijd succesvol samen met een diversiteit aan interieurbouw bedrijven. Van incidentele klus tot doorlopende werkzaamheden.

We genieten van deze samenwerking en laten u dan ook graag zien hoe wij als leverancier een toegevoegde waarde voor uw interieur bedrijf kunnen zijn.