Maco Design is gesloten i.v.m. de bouwvak. Wij zijn vanaf 22 augustus weer bereikbaar.

winkelinrichting op maat stalen schappen vd heijden hilversum

Winkelinrichting

Perfecte presentatie

Dat de presentatie van uw producten de (prijs)perceptie van uw klanten beïnvloed zal geen nieuws zijn voor u als winkeleigenaar. Naast presentatie zijn ook een prettige indeling van uw vierkante meters en schappen van belang. ‘Dat ene hoekje’, ‘die belangrijke zichtlijn’.

Maco Design maakt winkelinrichting van staal naar wens en geheel op maat. Daarbij adviseren wij u graag vanuit onze ervaringen bij het inrichten van andere winkels.

Neem contact op
Waardevaste investering
winkelinrichting op maat stalen schappen closeup
witte stalen kledinghangers detailfoto
winkel voorzien van witte kledinghangers
winkelinrichting op maat stalen schappen en rekken op maat
stalen legplanken en kledingrekken winkelinrichting
winkelinrichting op maat stalen schappen met houten planken closeup

Kledingrekken en (wand)kapstokken.

Losse kledingrekken, wandkapstokken, legplanken, houtsoorten. Maco Design winkelinrichting helpt u graag om uw winkel naar smaak te maken. Of dit nu gaat om de kleur, het formaat, de samenstelling van de rekken of bijzondere wensen. We laten u graag enkele voorbeelden zien die wij voor klanten mochten realiseren.

Heeft u interesse in onze stalen winkelinrichting oplossingen, neem dan contact met ons op. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

goudkleurige passpiegel matchende gordijnroede en kledingrekken winkelinrichting
goudkleurige gordijnrails voor pashokje op maat gemaakte winkelinrichting
wandrek met stalen goudkleurige buizen en legplanken

Winkelinrichting op maat

Naast op maat gemaakte kledingrekken en schappen verzorgen we ook de verdere aankleding van uw winkel. In de winkel uit deze foto's mocht alles in het gouden thema worden uitgevoerd. Zo zijn voor deze klant goudkleurige passpiegels gemaakt, waarvan één zeer grote spiegel met stalen omlijsting. De matchende gordijnroedes voor de pashokjes en goudkleurige kapstokken (u ziet ze in de spiegel) maken het beeld compleet.

Ook voor de kledingrekken kunt u alle kanten op. Zo ziet u in de derde foto een wandrek passend bij de gouden stijl.

De hoogwaardige poedercoating kan in ieder gewenste kleur worden uitgevoerd, zodat u de gehele winkel in uw stijl kunt inrichten.

losse goudkleurige kapstokken voor winkels en zakelijk gebruik
losse zwarte kapstok voor winkels en zakelijk
los kledingrek staal en hout winkels en zakelijk
loshangende witte kleding kapstok voor winkels

Losse kledingrekken en kapstokken

Elementen voor winkelinrichting

Een winkel bestaat uit meer dan alleen kledingrekken en kapstokken. De (gebruiks)elementen in uw winkel dragen bij aan de beleving van uw klanten en uw werkgenot. We laten u graag enkele voorbeelden en ideeën zien van elementen die we kunnen maken.

Bijzondere verlichting

Een lamp kan functioneel zijn om uw producten uit te lichten. Maar het kan ook unieke eyecatcher zijn. Een element dat de sfeer zet en tegelijk functioneel is. We kunnen unieke lampen ontwerpen, of maken naar uw tekening.
unieke verlichting voor winkels en bedrijven van staal

Klappoortje toonbank / balie

Het is wel zo prettig om een afgesloten toonbank of balie te hebben. Het geeft een visuele grens aan voor uw klanten. Tegelijk is het een visueel onderdeel van uw winkel, dat zeer intensief gebruikt wordt. Onze expertise in high-end stalen deuren komt hierbij goed van pas.
klappoortjes voor toonbank winkel op maat gemaakt

Winkeltrolley met wielen

Uw items presenteren hoe en waar het u het beste uitkomt. We maakten daarvoor deze handige trolley met 3 losse plateau's. Naast een mooie presentatie ook geschikt voor buiten én zwaar genoeg om te gebruiken als hondje als dat nodig is.
winkel aankleding trolley voor tassen of objecten

Design elementen voor winkels

Styling die ook zonder producten een toevoeging is. Dit zwevende barelement kan dienst doen als glazenhouder, display maar is al een statement van zichzelf. Geef uw creativiteit de vrije loop. Of vraag naar onze ideeën voor 'dat ene plekje' waar u nog geen idee voor hebt.
winkel aankleding staal op maat hangplanken
stalen winkelpui op maat gemaakt voor kledingwinkel attitude veldhoven

Winkelpui op maat

Klasse voor binnen & buiten

Naast de inrichting van uw winkel maken wij ook stalen winkelpuien op maat. Het ontwerp, de fabricage én montage verzorgen wij zelf. Zo houden we controle over de hoge kwaliteit en service die wij u willen bieden. Een opvallende pui in staal is nagenoeg onderhoudsvrij, sterk, veilig, brandwerend, duurzaam en gaat enorm lang mee. Omdat staal zo'n sterk materiaal is het tevens inbraakwerend. Samen met onze winkelinrichting bieden we hiermee een compleet aanbod voor winkeleigenaren en bedrijfspanden.